Esemény

2022.07.14. 15:00

Közel negyven év után találkoztak Hollóházán

ÉM

Fotó: Picasa

Egy nem mindennapi eseményt rendeztek nemrégiben Hollóházán, ahol a közel 40 éve a településen szolgálatot teljesítő határőrök találkozóját tartották meg. A résztvevők első útja a régi őrs épületébe vezetett, ahol felidézték az ott szerzett „élményeket”, történéseket – tudtuk meg Őri István ötletgazdától. Ezután a helyi vendéglőben folytatódott a találkozó, melynek során egy 13+1-es totót töltöttek ki a régi szép időkről, ennek kiértékelése nagyon vidáman, sok nevetéssel telt. Majd az ebéd után a résztvevők kötetlen beszélgetést folytattak, nosztalgiázva a múltról. A találkozón a megye több településéről 13 egykori bajtárs jött össze. 
A résztvevők (balról jobbra): Őri István, Papp János, Ulimájer József, Kendrovszki Bertalan, Battó Béla, Sikorszki Gábor, Mercz Attila, Váradi Rudolf, Kristály József, Bütösi Tibor, Amriskó Tamás, Molnár József és Hoffmann László.

(A borítóképen: A találkozó résztvevői | Fotó: olvasónk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában