Örökbefogadás

2022.07.13. 19:00

Gazdit keres Rubi, Mocorgó és Monty

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Rubi három hónapja érkezett a menhelyre. Sajnos a gazdája nem tudta megfelelően ellátni, így került gondozásba. Két év körüli kislány kutya, közepes testű. Eleinte félénk volt, de most már barátságos. Szeretnék, ha a társával, Mocorgóval találna szerető gazdit.

Mocorgó egy igazi kedves kutya. Társával érkezett a menhelyre. Sajnos a gazdája nem tudta megfelelően ellátni, így került gondozásba. Három év körüli lány kutya, közepes testű. A legjobb az lenne, ha társával, Rubival fogadnák örökbe. Sok szeretetet igényel, viszonzásul nagyon ragaszkodó lesz.

Montyt baba korában fogadták örökbe a menhelyről, de ahogy nőtt, azt mondták a gazdái, hogy nem bírnak vele. Igaz, nagy a mozgásigénye, de rendkívül szerethető, kedves kutya. Mivel még fiatal, könnyen tanítható. Kertes házba ajánlják a nagy mozgásigénye miatt. Más kutyákkal jól kijön. Másfél éves, ivartalanított kan kutya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában