Gazdikeresők

2022.06.15. 16:00

Gazdit keres Füsti, Rafi és Elza

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Már több mint egy éve annak, hogy Füsti, ez a mindig mosolygós, játékos és bájosan dundi kis kutyus a menhelyre került. Nyolcéves korához képest igencsak aktív, igényli a játékot, és még sok-sok boldog év áll előtte. Testalkata ellenére kifejezetten ügyesen tud kerítést mászni.

Rafi egyike a szomorú sorsú, visszavitt kutyusoknak, akit még kölyökkorában fogadtak örökbe, de nem tudtak rá kellő időt és energiát fordítani. Kissé szeleburdi, de nagyon kedves és barátságos kutyus, aki elég odafigyelés és egy pici nevelés mellett kiváló társa lehetne bárkinek.

A bugaci tanyáról, borzasztó körülmények közül mentett kutyusok lassan egy hónapja élnek nálunk, és kezdik megszokni új otthonukat Mind a négyen nagyon kedves kutyusok, de közülük is kitűnik Elza. Rendkívül barátságos, emberközpontú, és még más kutyákkal is szoktatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában