Gyermeknap

2022.05.25. 17:00

Saját zsebből rendezik a gyereknapot Kesziben

Rajzversenyen vehetnek részt, és a Diri Dongó együttes szórakoztatja a kicsiket.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Nagy készülődés előzi meg, hiszen szombaton lesz Tiszakesziben a gyereknap. Mint minden évben, idén is megvalósul a vidám együttlét, hiszen ez a nap a gyermekeké. Éppen ezért a Tiszakeszi önkormányzat játékos programokkal készül a kicsiknek és a nagyoknak: elektromos kismotor, óriáscsúszda, ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkó, kézműves-foglalkozások. 13 órától aszfaltrajzversenyen vehetnek részt, 14 órától pedig a Diri Dongó együttes szórakoztatja a gyerekeket. A harapnivalóról is gondoskodnak, a nap folyamán a település 14 év alatti gyermekei ingyen kapnak egy amerikai hot dogot és egy ivólevet. 

Együtt támogatják 

„A gyermek az első!” – hangsúlyozza Sipos Imre polgármester, és elmondta: ebben az évben a gyermeknap teljes egészében Molnár Zoltán alpolgármester, a képviselő-testület tagjai, Csapóné Matyi Éva, Balogh Henrikné, Borza Gyula, Varga Zsolt és Sepsi Gábor képviselők és saját maga felajánlásából jött létre. Szombaton 10 órától szeretettel várják a település apraja-nagyját – tette hozzá a polgármester.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában