Miskolc

2022.05.25. 16:56

Mudfield koncert a Gárdonyiban

A Napfénytenger című dalt már tizenhét rádió tűzte műsorára.

Forrás: Pozojevich Miklós

Fotó: Emily Metcalfe-@emrometcalfephoto

Az elmúlt négy év legnagyobb rockzenei sikertörténetét egyértelműen a szeghalmi Mudfield zenekar írta. A 2019-es Sárrét című bemutatkozó albumuk a Mahasz albumeladási lista 12. helyén nyitott, majd Fonogram díjat nyert „az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában. A 2020-as második, Kelet népe című album a Mahasz albumeladási lista negyedik helyén nyitott. A Hammer World magazin februári Hangpróbájának harmadik helyén végzett és kilenc pontos kritikát kapott. A zenekar körbeturnézta az országot a Nomad és a Leander Kills zenekarok vendégeként is, és olyan nagy rajongótábort verbuvált, hogy 2020 második felétől már önállóan tud koncertezni hazánkban. A 2021. december 23-án megjelent Szörnyeteg a Mahasz albumeladási lista tizedik helyéig jutott, és a Napfénytenger című dalt már tizenhét rádió tűzte műsorára.

A május 27-i fellépésükön a Gárdonyi Művelődési Ház parkjában az előzenekar az Escape My Shadows lesz. A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában