Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

2022.01.18. 16:30

Ilyen a legszebb karácsonyfa Barcikán!

Lezárult a karácsonyfa-­szépségverseny Kazincbarcikán. Átadták a díjakat is.

ÉM

Forrás: Olvasónktól

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület által tavaly decemberben meghirdetett versenyre összesen 112 nevezés érkezett a városból, de többek között Budapestről, Miskolcról és Debrecenből is érkeztek fotók a felhívásra. A városon kívüli települések ünnepi díszbe öltöztetett fenyőfáit is megjelenítették az egyesület Facebook-oldalán, így az oldal látogatói közel 150 szebbnél szebb karácsonyfában gyönyörködhettek.
 

A lájkok döntöttek 
 

A verseny a képekre érkezett kedvelések alapján dőlt el, bárki szavazhatott a neki tetsző karácsonyfára. A lájkolások alapján első helyezést ért el Némethné Krizsán Szilvia, aki az elismerő oklevél mellett egy 10 ezer forintos Ambrózia Étterem és Panzió-ajándékutalványt is átvehetett Pelyhe Viktória üzletvezetőtől. 

 

Második lett Szabó Péterné, aki az oklevél mellett egy 6  ezer forintos Gavallér Virágüzletek és Faiskola-ajándékutalvány boldog tulajdonosává vált. A díjat Sárossy Sándor tulajdonos nyújtotta át az ezüstérmesnek. 

 

Harmadik helyezést ért el Kalmár Jánosné. Elismerő oklevelet ő is kapott, valamint egy 5 ezer forint értékű autómosó-feltöltőkártyát vehetett át Pelyhe Szabolcstól, a Verda Wellness Expressz Önkiszolgáló Autómosó Centrum tulajdonosától. A karácsonyfa-szépségversenyen két különdíjas alkotást is értékelt a városszépítő egyesület. Márton Mária és Horváth Kálmánné egyedi, ötletes és különleges karácsonyfája elismerő oklevélben részesült.
 

(A borítóképen: A verseny dobogósai (sorrendben) Némethné Krizsán Szilvia, Szabó Péterné és Kalmár Jánosné alkotása)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában