Nyereményjáték

2021.12.04. 14:57

Karácsonyi meglepetés kutyákkal, gyerekcsoportoknak

A „Mondjunk mancsot!” Egyesület terápiás kutyákkal és játékos foglalkozással lep meg két szerencsés csoportot, vagy osztályt. Mindehhez csak kommentelni kell a közösségi oldalukon közzétett felhívás alatt.

Forrás: Mondjunk mancsot! Egyesület

- Megpróbálunk egy kis varázslatot csempészni karácsonyhoz közeledve a gyerekek mindennapjaiba – emelte ki a „Mondjunk mancsot!” Terápiás és Segítőkutyás Közhasznú Egyesület elnöke, Bodnár Petra. – Ezért meghirdettünk egy nyereményjátékot, amelyben bárki szavazhat kedvenc intézményére.

Két nyertes

- A Facebookon, az egyesület oldalán közzétett felhívás alatt, kommentben kell szavazni arról, hogy melyik alsós osztályt, óvodai csoport vagy szociális intézményt javasolja a kommentelő az ingyenes, élményszerző foglakozásra. A 10 legtöbb szavazatot elért intézmény közül fogjuk – kutyáink közreműködésével – kisorsolni azt az egy borsodi és egy Heves megyei nyertest, akiket igyekszünk karácsony előtt meglepni ezzel a lehetőséggel.

Kutyák és rénszarvasok

„Karácsonyhoz kapcsolódó játékos feladatokat és kisebb ajándékokat, édességet viszünk majd el hozzájuk kutyáink közreműködésével. Természetesen mi és négylábúink is beöltözünk majd a jeles napon, így rénszarvasok, krampuszok és angyalkák is érkeznek majd a gyerekekhez. A megnyert játékos foglalkozás időpontját a nyertes csoportokkal közösen egyeztetünk majd le” – emelte ki az egyesület elnöke.

A nevezési határidő december 5-e, este 8 óra. További részletek a „Mondjunk mancsot!” Terápiás és Segítőkutyás Közhasznú Egyesület közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában