Koncertajánló

2021.11.26. 18:30

Rázós utazásra hívnak a new wave rapperek

A koncerten elhangzó dalok közötti átkötő szövegeket a Kontroll című számuk ihlette.

Fotó: Dezsényi Eszter

Lassan véget ér a hatalmas sikernek örvendő „Világkörüli turné”, amelynek főszereplői három fiatal new wave rapper: Kapitány Máté, Lil Frakk és Ress. A koncertsorozat „Kontroll” című közös albumuk kapcsán indult el, amelyen olyan vendég előadók szerepelnek, mint Azahriah, T.Danny, Dárdai Blanka, vagy – a mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő – Beton.Hofi. Utóbbi vendégfellépőként végigkísérte a srácokat, ezzel fokozva az amúgy is kitűnő hangulatot. Külön érdekesség, hogy a koncerten elhangzó dalok közötti átkötő szövegeket a Kontroll című számuk ihlette, amelyet összesen több mint 250 ezerszer streameltek a különböző platformokon. Schwarcz Ádám az első megjelenése, a Powerbank után szépen építgette a karrierjét és a benne lévő potenciál a tehetségkutatók és kiadók figyelmét is megragadta. Beton.Hofiként egy régi suliban megszerzett utcadiplomával tört magának utat az újhullámos hangzások világában, hogy a régit és újat kimérten összemosva jelentesse meg eddigi élete alatt írt debütáló lemezét, a Comic Sins-t. Izgalmas új arcként robbant be a magyar hip-hop scénába – írja róla az offmedia.hu.

A hat állomásos turné során több vidéki, és nagy egyetemi várost érintettek. Innen ered a világkörüli elnevezés. A legnagyobb dolog azonban, hogy óriási bulit csináltak az Akvárium Nagytermében, ami a legelismertebb hazai előadók életében is egy fontos esemény. A koncertek eseményeiben négy pilótaként invitálják meg a közönséget egy rázós utazásra, ahol azt ígérik, hogy minden résztvevőnek felejthetetlen élményben lesz része.

A turné következő állomásán szombaton Miskolcon lépnek a Helynekem színpadára.

(A borítóképen: Kapitány Máté, Lil Frakk és Ress)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában