elismerés

2021.11.06. 21:57

Átadták a megyei Prima díjakat

Ünnepi gálaműsor keretében három kiválasztott kapta idén a BAZ megyei Prima díjakat a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének szombat esti rendezvényén a Miskolci Nemzeti Színházban.

Fotó: Ádám János

Az első díjazott 2021-ben a magyar oktatás és köznevelés kategória jelöltje az ÉFOÉSZ Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Érdekvédelmi Egyesülete lett. A második díjat a magyar tudomány kategóriában jelölt dr. Szabó Zsolt sebészfőorvos (balról a második) kapta. A harmadik díjazott, a jelen lévő színházi munkatársak nagy örömére, a magyar színház és filmművészet kategória jelöltje, a Miskolci Nemzeti Színház igazgató-rendezője, Béres Attila (jobbra) lett, aki az elismerését meg is köszönte a színház minden dolgozójának, akik nélkül az elmúlt hat éves munkája nem lett volna ilyen eredményes.

Az est végén egy közönségdíj is gazdára talált, amelyet Bíró Ignác (balra) jégkorong edző vehetett át.

(A borítóképen: A Prima díjasok: Bíró Ignác edző [közönségdíjas], Dr. Szabó Zsolt sebész, ÉFOÉSZ Egyesület – Séra Tiborné gazdasági vezető, Béres Attila igazgató – Miskolci Nemzeti Színház)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában