Vérfagyasztó!

2021.10.30. 21:17

Leszakadt egy lift teteje Kazincbarcikán, két gyermek is utazott benne

Szerencsére a balesetben senki sem sérült meg, de a lift utasai halálra rémültek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ILLUSZTRÁCIÓ

A szerencsének köszönhetően senki nem sérült meg abban a liftbalesetben, ami Kazincbarcikán a Pollack Mihály u. 10. szám alatti házban történt – írja a Metropol.

Mint írják: a felháborodott édesanya fotót is készített a balesetről, amelyen tisztán látható, hogy nem csak a lift teteje, de annak ajtaja is leszakadt. A képet a Facebookon is közzétette és a következőket írta a bejegyzésben:

„Leszakadt a lift teteje fele és az ajtó benne a férjem és a két kisgyermekünk. Felelős gondolom itt se lesz senki… Végül is nyugodtan meghalhat bárki… Kérdem én, és ha teljesen leszakad alattuk, ki lett volna a felelős?? Ki lett volna a felelős, ha meghal a családom???? A nagyobb gyereknek egy örök trauma az persze nem érdekel senkit… 20/30 millió a lift, ér annyit egy ember élet??? Nem kívánom senkinek, hogy átélje azt, amit mi átéltünk ma, hallani a csattanást és utána a gyereksírást úgy, hogy te odakint azt se tudod, mi történt, csak remegsz és sírsz a félelemtől, hogy ne legyen semmi baj!! Nem fogom annyiba hagyni!!! A szerencsének köszönhető az, hogy nem történt nagyobb baj és annak, hogy én nem voltam bent, mert lehet, hogy teljesen leszakadt volna.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában