Gyűjtőtalálkozó

2021.09.12. 13:00

Sport és olimpiai témájú nemzetközi gyűjtőtalálkozó lesz

Megyénkben nagyon sokan foglalkoznak ereklyékkel: van, aki zászlókat, van, aki jelvényeket keres, mások mezeket, vagy éppen fényképeket birtokolnak.

Számukra jó hír: szeptember 25-én rendezi meg a Magyar Olimpiai Bizottság az általa működtetett Magyar Olimpiai Akadémia szervezésében a XXIII. Sport és Olimpiai Témájú Nemzetközi Gyűjtőtalálkozót a Millenáris parkban, a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft-vel való együttműködésnek köszönhetően.

Amint azt a MOB-tól tudjuk: az esemény pontos helyszíne a Millenáris C-épülete (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.) lesz. A szervezők szeretettel várnak minden gyűjtőt és érdeklődőt, itthonról és külföldről egyaránt. A találkozón lehetőség lesz – többek között – sport témájú bélyegek, érmek, jelvények, könyvek, zászlók, aláírások cseréjére is.

A találkozó kezdési időpontja 10 óra, kapunyitás, regisztráció, asztalok átvétele 9 órától. Asztal a jelentkezéssel együtt, térítésmentesen igényelhető, de mindenki csak egy asztalt kérhet. A regisztrált (karszalaggal rendelkező) résztvevők megtekinthetik az épületben látható, nagysikerű, Világraszóló sikereink – 177 mesés győzelem című, olimpiai történeti kiállítást.

Jelentkezni és asztalt foglalni a [email protected] és a [email protected] címen, vagy a jelentkezési lap elektronikus úton való visszaküldésével lehet 2021. szeptember 18-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában