PONTközPONT

2021.09.24. 15:30

Izgalmas, támogató, őszi szülői programok

Folytatódnak a közösségi alkalmak a ­PONTközPONT-ban szeptemberben is.

Nagy-Hankó Krisztina

Fotó: Shutterstock

A testem és én elnevezésű személyiségfejlesztő program Kishonthy-Kardos Rita foglalkozása, melynek célja, hogy a mindennapokban is jól használható, támogató eszközöket sajátíthasson el az érdeklődő, és a testérzetek megtapasztalásán keresztül is találjon élményteli, biztonságos kapcsolódási utakat önmagához. Ezeken a gyakorlóalkalmakon lehetőség nyílik olyan technikák kipróbálására, melyekkel a testorientált megközelítések is dolgoznak. Ma a program központjában a nyílt és fókuszált figyelem lesz.

Szülőklubot tart szeptember 24-én Juhász Zsófia családterapeuta „Értsd jól az ovisod!” címmel, ahol téma lesz a kötődő nevelés a mindennapokban. A szakember párterapeutaként is ismert. A témában „Életem párja – az érzelmileg stabil párkapcsolat alapjai hölgyeknek” elnevezéssel beszélget a felnőtt kapcsolatokról. A péntek esti társalgás a párkapcsolat és az érzelmek működéséről, a felnőtt kötődésről, szerelemről és házasságról szól majd. „Mindent a melldaganatról” címmel beszélgetés lesz a Mellrákinfó Borsod Egyesület tagjaival és szakemberekkel a betegségről, annak korai felismeréséről, az érintettekről, valamint az önvizsgálat fontosságáról szeptember 27-én, hétfőn. Hosszabb ideje létezik már a „Nők egymás közt – csoportos coaching”, lehetőséget nyújtva motiváló közösségben egymás támogatására, más szemszögből ránézni a női témákra, legyen szó munkáról, magánéletről, családról, hozzájuk is lehet csatlakozni. A programok ingyenesek, részleteikről a PONTközPONT közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

(A borítóképen: A szülőklub a gyermeknevelésben is segít)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában