Örökbefogadást népszerűsítő program

2021.09.09. 11:00

Hónap menhelye kampány indul

A Magyar Állatvédelem hírportállal közös figyelemfelkeltő, örökbefogadást népszerűsítő programot indít a Nemzeti Állatvédelmi Szolgálat Egyesület – írja Facebook-oldalán dr. Fülöp Erik, az egyesület elnöke.

– A hónap menhelye kampányban négy héten keresztül egy menhelyet és annak gazdára váró állatait mutatjuk be a közösségi médiában és a magyarallatvedelem.hu-n. A kampány célja kettős: egyrészt bízunk abban, hogy sok örökbefogadásra váró állatnak találhatjuk meg az álomgazdiját. Másrészt a programmal szeretnénk segíteni az állatvédő szervezetek működését és fokozni elismertségüket. Ennek érdekében bemutatjuk emberfeletti munkájukat, küzdelmeiket, jövőképüket, álmaikat. Hamarosan kiderült, mely szervezet lesz a hónap menhelye szeptemberben. Hamarosan elárulom, mely szervezet lesz a hónap menhelye szeptemberben. A következő hónapokra pedig kommentben lehet ajánlásokat tenni a poszt alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában