Jubileum

2021.09.20. 07:30

Három évtizedet ünnepel az egyesület

Nem csak a tagokat, minden érdeklődő családot szeretettel várnak.

Nagy-Hankó Krisztina

20210718 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Miskolci termelői nap. képen: Fehér Sándor bábszínész, előadóművész - Kalamajka Bábszínház

Fotó: Ádám János

Harmincéves fennállását ünnepli a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete. Méltóképpen szerettek volna megemlékezni a jeles dátumról, ezért egész napos fesztivált szerveznek – tudatta Bak László, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének elnöke. Az esemény szeptember 25-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnázium udvarán, vagy rossz idő esetén az épület aulájában.

Torta és programok

A délelőtt folyamán felvágják a 300 szeletes szülinapi tortát, majd díjakat adnak át az egyesület önkénteseinek. Ezt követően a Görömbölyi Zengedezők népdalcsoport előadása, majd a Szinvavölgyi Néptáncműhely, Prücskök tánca lesz látható. Színpadra lép a GAcoustic zenekar, a kicsiket pedig a Kalamajka Bábszínház előadása varázsolja majd el.

A sportot kedvelőknek is lesz bőven program. Futóversennyel és zumbabemutatóval is készülnek a szervezők. Gelle Anikó, a Miskolci Nemzeti Színház művésze operettslágereket énekel, őt pedig a Zsaya együttes koncertje követi. Végül az Evento Danza Stúdió bemutatója zárja a fellépők sorát. Kísérőprogramként egész nap kézművessátor és gyermekprogramok lesznek, illetve a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány is bemutatkozik. Az autósport szerelmesei találkozhatnak a „Budapest–Bamako Rally 2022” miskolci versenyzőivel, és megnézhetik a járműveiket is, valamint a Miskolci Márkafüggetlen Autós Klub tuningautói is a helyszínen lesznek. A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyről az egyesület honlapján és közösségi oldalán található bővebb információ.

(A borítóképen: A Kalamajka Bábszínház is ott lesz a fesztiválon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában