Mankóval is divatos

2021.09.08. 12:00

Foci már csak jövőre

Pár hete súlyos sérülést szenvedett az ország legnépszerűbb csapatának szintén népszerű tagja.

Kolodzey Tamás

Fotó: NS/Tumbász Hédi

A csupa szív Sigér Dávid korábban két idényt játszott végig a Mezőkövesd Zsóry FC együttesében, majd a balmazújvárosi kitérője után a Ferencvárosi TC-hez került. A zöld-fehéreknél alapemberré vált, és nemcsak a bajnoki meccseken, hanem a Bajnokok Ligája-találkozókon is játszott, sőt bekerült a magyar válogatottba.

Vagány és fiatalos

Néhány hete azonban súlyos sérülést szenvedett, egyetlen rossz mozdulat okozta a „végzetét”. A harmincéves futballista bal térdében elszakadt a keresztszalag, emiatt megoperálták, és várhatóan legalább nyolc hónapot ki kell hagynia. Ennek ellenére jelen volt klubja ruhabemutatóján, és mankóval népszerűsítette a Fradi Retro modelljeit. Az eseményen Kubatov Gábor, a zöld-fehérek elnöke hangsúlyozta: elvárható, hogy a harminckétszeres bajnokcsapatnál minden a helyén legyen.

– Az öltözék vagány, fiatalos, ugyanakkor kényelmes is – mondta az egykori „matyó”, majd miután egészségi állapotáról érdeklődtünk, ezt felelte: – A helyzethez és a körülményekhez képest megfelelő állapotban vagyok. Próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni és minél több időt a családommal tölteni. Az sajnos biztos, hogy focizni már csak jövőre fogok.

(A borítóképen: Sigér Dávid mankóval vett részt a Fradi divatbemutatóján)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában