Olimpia

2021.08.01. 18:30

Tudtad, hogy a gyönyörű szakkommentátor is borsodi?

Talán kevesen tudják, hogy az M4 Sport szakértője, Mutina Ágnes egykori úszó is megyénkből származik.

Forrás: Instagram

Az Európa-bajnok magyar úszó, olimpikon Miskolcon született, majd tizenkét éves korában költözött Ózdról Budapestre. Sportpályafutása után az M4 Sport csatorna úszás közvetítéseinek állandó szakértője, szakkommentátora. Így azok, akik hajnalonként felkelnek, hogy a tokiói olimpián résztvevő sportolóinknak szurkoljanak, rendszeresen láthatják a képernyőn megyénk bájos büszkeségét.

Ágnes egyébként, aki decemberben édesanya lett, és minden alkalommal olyan végtelen szeretettel és büszkeséggel beszél sportolótársairól, amit élmény hallgatni, megvédte a sokak által támadott Hosszú Katinkát is. Aki lemaradt volna róla, a videóban meghallgathatja.

„Hosszú Katinka nem ennyit tud. Szerintem a feje leblokkolta a testét. Nagyon remélem, hogy ki tudta zárni mindazt, amit az elmúlt napokban az interneten kapott névtelen üzenőktől. Fel voltam háborodva, hogy miket írtak annak az embernek, aki évek óta csodálatos eredményeket szállított. Most ezt kapja tőlünk? Azoktól, akiknek szurkolni kéne neki és támogatni? Ha ezt Katinka nagymamája, édesanyja vagy édesapja elolvassa, vajon mit érezhet? Ha az én kisfiam egyszer úszó lesz és valaki ilyeneket ír róla úgy, hogy amúgy ennyi érmet szállított, akkor össze fogok törni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában