ásványtábor

2021.06.28. 11:00

Az ásványok is gyógyítanak

A telkibányai ásványtáborban sokat tanulhatunk a föld mélyében rejlő kincsekről.

Gyógyító ásványok nyomába eredhetünk egy hétvégén a hegyek között. Az érdeklődőket Telkibányára várják július 16-18-ig és augusztus 6-8-ig.

A szervezők ekként ajánlják a programot: a Zemplén szívében, hegyek és erdők ölelésében van egy csodálatos, kicsi falu, Telkibánya. Itt kristálytiszta a levegő, béke és nyugalom uralkodik. Ez az a hely, ahol megáll az idő, ahol elszakadhatunk a hétköznapok rohanásától. Telkibánya olyan hely, ahol a környező hegyek gyógyító ásványokat rejtenek, ahol az erdőben Pálos-kolostor bújik meg.

Ezen a különleges helyen tartják idén nyáron a háromnapos a Gyógytó ásványok nyomában elnevezésű tábort. Az érdeklődők gyönyörű helyen ismerkedhetnek az ásványok gyógyító erejével, sőt maguk is gyűjthetnek néhányat tapasztalt túravezető segítségével. Bárki megtanulhatja, hogy a legismertebb ásványok milyen gyógyító erőt és energiát hordoznak, hogyan kell alkalmazni őket, és elkészítheti saját kristálymandaláját is.

Érdeklődni az [email protected] email címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában