Szakemberek tanácsai

2021.04.19. 18:11

Lelki táplálékot nyújtó videósorozat

A miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPont újra útjára indította a Borsmenta – egy csepp bizalom című sorozatát.

Apagyi Beáta

20200218 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Női Erőforrás Család és Karrier Pont ingyenes HR tanácsadásai, a kismamák visszatéréséről a munkaerőpiacra.

Fotó: Kozma István

Az önfejlesztő, közérzetjavító, praktikus tudnivalókkal teli kisfilmsorozatban szakemberek tanácsai, ötletes megoldásai segíthetnek frissebbé tenni a terhekkel teli hétköznapokat két hónapon keresztül. Ahogy internetes oldalukon is írják: „a netspotokkal célunk a bizalom építése a családokban. Olyan üzenetek csepegtetése hétről hétre, amiket tovább lehet gondolni. Apró ötletek, egy-egy gyakorlat, amiket meg lehet otthon valósítani, ha tetszenek. A készítők a saját életükben éppen felmerülő kérdéseket, témákat osztják meg veletek. Örülünk, ha ti is adtok visszajelzést, írtok véleményt és párbeszédbe kezdünk a felvetések kapcsán. Kívánjuk, hogy mindenki otthonában legyen tere napi szinten a privát, elvonulós perceknek, a töltődésre fordított énidőnek és az önreflexiónak!”

Ehhez nyújt segítséget többek között Ábrahám Andrea funkcionális tréner, masszőr, aki étrendről, fogyókúrához kapcsolódó mechanizmusokról, a testmozgás jelentőségéről, hatásairól osztja meg gondolatait a nézőkkel. A karrierpont legnépszerűbb programjai között tartja számon a vegán főzőklubot, ahol dr. Benkéné Simkó Beáta vegaszakács ad praktikus tanácsokat étel- és italkészítéssel kapcsolatosan minden, a téma iránt érdeklődőnek.

Kiss Ágnes a természetes anyagok széles körű felhasználását tűzte ki célul a szépségápolásban, ennek megfelelően videósorozatában otthon elkészíthető kozmetikumokat, házi praktikákat ajánl. Szó lesz még az epizódokban a gyerekkori nyelvtanulásról, de újra előkerülnek a korábban közzétett filmek is a Női Erőforrás, Család és KarrierPont Facebook-odalán, melyet a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda készített.

(A borítóképen: A korábbi személyes segítség helyett most online-ra váltottak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában