A vakcina védelem!

2021.03.29. 13:00

Már kicsit sem kérdés, hogy szükséges az oltás

Bízik a háziorvosában, és támaszkodik a véleményére az oltást illetően.

Nagy-Hankó Krisztina

20201001 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Viszockij életét bemutató kiállítás megnyitó a Színészmúzeumban. képen: Kónya Ábel képzőművész, a Miskolci Galéria igazgatója

Forrás: ÉM

Fotó: Ádám János

Jelenleg a Miskolci Galéria sem fogad látogatókat, pedig a művészek is nagyon várják, hogy találkozhassanak a közönségükkel. Kónya Ábel képzőművész, kurátor, a Miskolci Galéria tagintézmény-vezetője elmondta, hogy elsősorban a családja egészségét szem előtt tartva döntött úgy, hogy beoltatja magát.

Másfelől már nagyon szeretné, ha visszatérne az élet a régi kerékvágásba vagy legalább annak közelébe. Az elmúlt időszak prognózisai alapján nem nagyon látszik más megoldás, mint a széles körű oltás, így ez nem csak egy személyes döntés – vélekedett.

Az ember mindig óvatos, amikor olyan történik, ami alapvető hatással van az életére, és nincs kellő idő, hogy verifikálja a helyzetet.

Elfogadja orvosa tanácsát

A képzőművész úgy gondolja, hogy meg kell adni a bizalmat a szakembereknek, és már régen túl vagyunk azon a ponton, amikor egyáltalán felmerülhet a kérdés az oltás szükségességét illetően. Az oltás fajtáját, gyártmányát illetően úgy fogalmazott, hogy nincs ebben a tekintetben preferenciája. Ha rá kerül a sor, ki fogja kérni a háziorvosa tanácsát, aki közel harminc éve ismeri, így támaszkodhat a véleményére.

(A borítóképen: Kónya Ábel elsősorban családja védelmében oltatja be magát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában