történet

2020.12.01. 18:30

Régi karácsonyok feledhetetlen emléke

A legtöbben szívesen emlékezünk ünnepeinkre, a hétköznapokból kimagasló pillanatokra, amelyekhez egy életen át velünk maradó történetek kötődnek.

Forrás: Shutterstock

Kedvtelve idézzük ezeket, vagy könnyes szemmel, ha az elbeszélés szereplői ma már nem lehetnek közöttünk. „Emlékszel?” „Emlékszem!”

A legtöbbször nagyon személyes, ami velünk történik, nem kívánkozik egy-egy család körén kívülre.

De van olyan emlékünk, amelyet szívesen osztunk meg másokkal is, mert tanulságos, szép, igaz – megismerve segít valahogy közös élménnyé tenni, megélni az ünnepet.

Ismerjék meg mások is!

Aki régóta figyeli az Északot, pontosan tudja, miről beszélünk: olvasóinkkal közös hagyományunk, hogy ilyentájt kéréssel állunk elő: írják meg karácsonyi, óévet búcsúztató, új esztendőt köszöntő emlékeiket, ha olyannak találják, amit másoknak is érdemes megismerniük.

Mi pedig, ahogyan eddig, vállaljuk: idén karácsonykor és év végén is válogatunk ezekből az írásokból az Észak-Magyarországban.

Megköszönjük, ha a lényegre tekintettel küldik el beszámolójukat a feledhetetlen ünnepekről – szerintünk 3500 leütés alkalmas terjedelem lehet az összefoglalóra.

Levélcímünk: 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. Elektronikus levélcímünk: [email protected]. Kérjük, üzenetükre, levelükre írják rá: Ünnepi emlék.

Szeretettel várjuk olvasóinktól az írásokat!

(A borítóképen: Boldog karácsonyt! Várjuk olvasóink ünnepi történeteit)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában