karácsonyi rajzpályázat

2020.12.19. 17:00

Jutalmat kaptak a szép rajzaikért a gyermekek

Karácsonyi rajzpályázatunk közönségdíjasát még keressük, szavazzanak a Borsod Online-on!

Hegyi Erika

Fotó: Bujdos Tibor

Pénteken tartottuk karácsonyi rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét szerkesztőségünkben. Rendhagyó módon, hiszen nekünk is be kellett tartanunk a járványügyi szabályokat. Külön-külön időpontra hívtuk a felsősöket, az alsósokat és az óvodásokat, akik nagy örömmel vették át jutalmukat. Minden tehetséges gyermek vásárlási utalványt kapott, amit majd a miskolci Franco kisáruházban tudnak beváltani rajzeszközökre, játékokra, kreatív termékekre vagy tanszerekre.

Nagy sikere volt az idei karácsonyi rajzpályázatunknak. Több mint 170 alkotás érkezett, melyeket Mező István, az Észak-Magyarország karikaturistája, rajztanár zsűrizett. A legtöbb rajzot az alsósok küldték, úgyhogy Mező István őket külön megdicsérte.

A gyerekek művei arról tanúskodnak, hogy sok szép élmény él bennük az ünnepről. Festettek gyönyörű angyalkákat, havas utcákat, tájakat, feldíszített fenyőfákat. Volt, aki bibliai jelenetet örökített meg vagy azt a karácsonyestét, amikor az egész család együtt van és készülődik.

Még nincs vége

Figyelem! A közönségdíjasunkat azonban még keressük! Minden beérkezett rajzot feltöltöttük internetes portálunkra, a Borsod Online-ra. Azon alkotás készítője lesz a közönségdíjasunk, aki a legtöbb voksot kapja. Értékes jutalom jár a legtöbb szavazatot elérő rajz készítőjének is.

A pénteki díjkiosztó ünnepségen lefotóztuk a gyerekeket külön-külön is saját alkotásukkal, ezek a jövő héten jelennek majd meg.

Akik a legszebben rajzoltak

 

Óvodások

1. Stefán Ilona Piroska, Szendrő

2. Túróczi Eszter, Mezőkeresztes

3. Talián Balázs, Mezőkeresztes

4. Lakatos Jázmin Ilona, Mezőkeresztes

5. Gulyás Réka, Mezőkeresztes

Alsósok

1. Spisák Dániel, Miskolc

2. Orosz Sára Luca, Miskolc

3. Nagy Melissza, Miskolc

4. Jakab Melinda, Bükkszentlászló

5. Kovács Dóri, Miskolc

Felsősök

1. Orosz Viktória Petra, Miskolc

2. Bacsóka Szandra, Miskolc

3. Porubjánszki Csenge, Miskolc

4. Győrfi Lili, Miskolc

5. Deli Boglárka, Onga

(A borítóképen: Az óvodások, az alsósok és a felsősök nemcsak az ajándékoknak örültek, de a fotózásnak is)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában