fotókiállítás

2020.10.20. 19:30

Harmadszor is Itt és Most

Amatőr és hivatásos fényképészek alkotásaiból nyílt kiállítás.

Novák Krisztina

Fotó: Ádám János

A Vasgyári Közösségi Házban megrendezett tárlaton fotóriporter kollégánk, Ádám János, valamint V. Andrási Béla, Barna Laczy, Géczy István, Orliczki Attila, Szűcs Árpád és Tóth György műveit tekinthetik meg a látogatók.

– A 2013-as és a 2014-es év után harmadik alkalommal rendeztük meg az „Itt és Most” fotókiállítást – tájékoztatta lapunkat Szűcs Árpád. – A képek formai és tartalmi megkötés nélkül készültek, de mindannyian lokálpatrióták vagyunk, ezért a kiállításainkon mindig fontos szerepet játszik Miskolc és környéke. Ettől függetlenül olyan figyelemfelkeltő képekkel is készültünk, amelyek az alkotók egyedi gondolkodás- és látásmódját tükröző kompozíciók.

Közös a szenvedélyük

A három teremből egyben csak természetfotók láthatók, és legtöbbjük a Bükköt és szűkebb pátriáját ábrázolja.

– Többször volt már mindannyiunknak saját kiállítása, régóta ismerjük egymást és a Miskolci Kulturális Központtal is jó kapcsolatot ápolunk, így merült fel először 2013-ban a közös kiállítás ötlete – mondta Szűcs Árpád. – Nem számít, hogy ki amatőr és ki hivatásos fotós, hiszen mindannyian sokoldalúak vagyunk, közös bennünk a fotózás iránti szenvedély, és ez éppen elég. A kiállítás november 30-ig munkanapokon 9-től 17 óráig ingyenesen megtekinthető.

(A borítóképen: Tóth György az egyik alkotásával)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában