programajánló

2020.02.28. 13:00

Kortalan és sikeres nők inspirálnak

Miskolcon 2020-ban, a nőiség évének jegyében elindul egy olyan kezdeményezés, mely nőktől ered, női szereplőkkel, női élethelyzetekről, női megoldásokról.

Horváth Imre

Forrás: ÉM-archívum

Több nő is összefog, hogy saját egyedi élethelyzetében megélt kihívásokra adott megoldásokkal motiválja és inspirálja a nőket. Vállalkozók, cégtulajdonosok, anyák, feleségek, családosok, szinglik, és gyermeküket egyedül nevelők… – a Nő ezer arca…

Február 29-én, 11 órától egy laza, vidám hangulatú programot szerveznek, amely kiválóan alkalmas arra, hogy megmutathassák lányoknak és asszonyoknak, hogyan szabadíthatják fel a bennük létező potenciálokat, hogy életük teljesebb legyen. A szervezők a női összefogást és közösséget támogatják, és erőt szeretnének adni a nőknek, hogy megélhessék önmaguk legjobb énjét, és egy harmonikus, sikeres, teljes életet élhessenek.

Az ingyenes rendezvényen az Égbolt Café & Bar-ban Gulyás Sára énekes, zenész, Fekete Ágnes egészség tréner, Molnár Ágnes edző, klubvezető, Németh Mária vállalkozó, Heinlein Enikő cégtulajdonos, dr. Vaktor Orsolya solution focus coach és Fehér Jánosné cégtulajdonos várja az érdeklődőket.

(A borítóképen: Gulyás Sára, a Holdviola zenekar énekesnője)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában