Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.16. 16:00

Fotózás a putnoki állomáson

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Kókai házaspárral ismerkedhetünk meg.

Zöldi Anikó

Kókai házaspár

Fotó: Trieber Julia

Kókainé Varga Adrienn és Kókai Dénes 2007-ben ismerkedett meg, amikor kiderült, hogy kollégák lesznek a putnoki állomáson. Eleinte nem is beszélgetettek, csak köszöntek egymásnak. Aztán úgy hozta a sors, hogy Adrienn-nek máshová kellett mennie dolgozni, de ekkora már barátok lettek. Pár hónap múlva egyre jobban hiányoztak egymásnak.

Az összeköltözésük után Adrienn rádöbbent, hogy élete egyik legjobb döntését hozta meg, hiszen társat, legjobb barátot és szerelmet kapott Dénestől. Emiatt is döntöttek az esküvő mellett.

Kókai házaspár

Idén elmentek a Csíksomlyói búcsúba, ahol Dénes a mise közben leguggolt és feltette azt a kérdést, amire Adrienn régóta vágyott. Könnyek között mondta ki az igent.

Szeptemberben elérkezett a pár életében az a bizonyos nagy nap. A fotózás helyszínéül természetesen a putnoki vasútállomásra mentek. Adrienn és Dénes szereti a természetet ezért a közeli Héti tónál is készült pár kép róluk, a tó és a fák között. Ózdon tartották a szertartást és boldogan mondták ki az igent.

Adrienn úgy érzi, hogy a legcsodálatosabb férjet kapta, Dénes minden számára a legjobb barátja, a támasza, a társa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában