BOON 2023 szeptember

2023.12.28. 18:00

Schobert Lara szerelme, Azahriah Kazincbarcikán, Gajdos Dávid a Séfek séfében - Szeptember legolvasottabb bulvárhírei

Szeptember sem telhetett el Borsod-Abaúj-Zemplén hírességei, celebjei nélkül. Íme a legolvasottabb hírek 2023-ban!

Boon.hu

Nagy érdeklődés övezte a hírt, hogy egy kazincbarcikai focista csavarta el Schobert Lara fejét. Aztán megjelentek az első fotók is. Családi bográcsozásra volt hivatalos Szekszárdi Tamás, itt készült a leleplező kép.

Soha nem látott tömeget vonzott Azahriah Kazincbarcikán. A népszerű énekes koncertjére több ezren voltak kíváncsiak, amelyet a kazincbarcikai Völgy parkban rendeztek meg szeptemberben.

Az Avalon Park Miskolctapolca sous chefje versenyzett a Séfek séfe reality főzőműsorban. Szeptemberben összeálltak a Séfek Séfe ötödik évadának csapatai. Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András kiválasztotta versenyzőit. A kék csapatot az Avalon Park Miskolctapolca sous chefje, Gajdos Dávid erősítette, aki végül egészen a döntőig menetelt.

Szorult helyzetbe kerültek a Borsodi gyökerek, Aranyosi Péter és Vida Péter. Egy csigalépcső szűkös helyéről jelentkezett be a két humorista közösségi oldalaikon.

Tömegek várták az Eddát Marosvásárhelyen. Pataky Attila hálás volt, hogy eljuthatott zenekarával Erdélybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!