Buli!

2023.09.30. 14:30

Soha nem látott tömeget vonzott Azahriah Kazincbarcikán - fotókkal

Kazincbarcika - A népszerű énekes koncertjére több ezren voltak kíváncsiak, amelyet a kazincbarcikai Völgy parkban rendeztek meg pénteken.

Ujlaki Attila

Több ezren voltak a kíváncsiak péntek este Azahriah koncertjére Kazincbarcikán. Oláh Tímea helyi lakos azt nyilatkozta portálunknak: Ennyi embert még nem látott a városban. Hozzátette: „Egy rendezvényen sem láttam még ennyi embert, szerintem egy program sem vonzott a városba ennyi embert, hiszen lényegében az egész Völgy park zsúfolásig megtelt” – mondta. Azt is elmondta, hogy fergeteges hangulatban telt az egész koncert. 

Az énekes egyébként a fiatalokon kívül rendkívül népszerű szinte minden korosztályban.

A koncertet eredetileg múlt héten rendezték volna meg, azonban akkor vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották. 

Baukó Attila, művésznevein Azahriah, Paul Street magyar énekes, dalszerző és youtuber. A videómegosztón először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amelyben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készített videókat. Gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni. Dalait 2019-ben kezdte publikálni Azahriah művésznéven.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!