Szomszédok

2023.11.02. 17:00

Nemcsák Károly a Ridikülben nosztalgiázott

A hazai teleregény Etusára emlékezett és kedves történeteket idézett fel vele kapcsolatban kedden Nemcsák Károly színművész, a József Attila Színház igazgatója, a Duna televízió Ridikül című műsorában.

Boon.hu

Nemcsák Károly

Fotó: Kricskovics Antal

A kisgyőri Mocsolyástelepen született színész hatalmas szeretettel beszélt a hosszú forgatási napokról és a színész elődökről. Nemcsák Károly elmondta, hogy neki nem nagy népi hősök voltak a példaképei, hanem színész kollégái, pályatársai. Karola jelenléte tanította a fiatal színészeket a színházhoz való alázatra és emberségre – vélekedett a József Attila Színház igazgatója. Szóba került, hogy Csűrös Karola egy vidéki színházban kezdte a pályáját és komoly szerepeket kapott a filmes szerepei mellett is – hangzott el. Az örök fiatal színésznő tele volt humorral és bájjal – mondta Nemcsák Károly. A József Attila Színház igazgatója hozzátette, hogy Etus szerepe nem véletlenül íródott pont rá, mert folyamatosan gondoskodott és odafigyelt a fiatalokra, igazi tyúkanyó volt – hangzott el.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!