Mementó

2023.10.31. 19:00

A Jóbarátok Matthew Perryére emlékeznek a Central Perk kávézóban

Matthew Perry Los Angeles-i otthonának fürdőkádjában halt meg múlt vasárnap.

Boon.hu

Emlékhely a Central Perk kávézóban

Fotó: Bujdos Tibor

A színész leginkább a Jóbarátok sorozatban játszott Chandler Bing szerepéről volt híres. A sorozat a 90-es években tíz évadon át futott, Perry mind a 234 epizódjában szerepelt.
„Többek voltunk, mint színésztársak. Egy család voltunk. Annyi mindent kellene mondanunk, de most a gyász pillanatában vagyunk, feldolgozzuk a mérhetetlen veszteséget. Később többet is mondunk, amikor lesz hozzá erőnk” – írták közleményükben a sorozat szereplői.

Emlékhely lett 

A miskolci  Central Perk kávézóban egyébként folyamatosan figyelemmel lehet kísérni a Jóbarátok sorozatot. A Facebook oldalukon tették közzé, hogy "Úgy érezzük - és szerintem nem vagyunk ezzel egyedül ebben a közösségben  -, hogy megérdemli Matthew, hogy megemlékezzünk róla, így egy képet rakunk ki a kávézóban és bárki jöhet egész héten és gyújthat egy gyertyát, hozhat neki egy virágot, bármit amit szeretne. Mi itt messze tőle úgy érzem ennyi amit tehetünk közösen..."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!