Zenei díj

2021.04.24. 19:50

Fonogram-díjas lett Dzsúdló

A borsodi származású zenész az év felfedezettje kategóriában zsebelte be a rangos zenei díjat.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: rap.hu

Ahogy korábban már írtunk róla, több borsodi zenészt is jelöltek az idei Fonogram-díjra. Dzsúdló, azaz Juhász Marci a 2020 őszén elnyert MTV EMA Legjobb magyar előadója díj után újabb rangos elismeréssel lett gazdagabb: a Fonogram-díj év felfedezettje kategóriájában utasított maga mögé négy másik hazai tehetséget. Az önreflexív, szókimondó stílusú zenész gyermekkora óta énekel, a zenét a magány, a félelem és frusztrációinak leküzdésére használja kiskora óta.

A zenésszel hamarosan interjút is olvashatnak portálunkon!

A Fonogram díjat (Arany Zsiráf díj néven) a magyarországi hangfelvétel-kiadás kiemelkedő sikereinek és teljesítményeinek díjazására alapította a Mahasz közgyűlése 1992 szeptemberében. A díj neve 2004-től kezdve Fonogram – Magyar Zenei Díj. A díjjal egyebek mellett elismerik a hangfelvétel-kiadás kiemelkedő sikereit létrehozó művészek és kiadók tevékenységét.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/fonogram-dijra-jeloltek-denizt-dzsudlot-es-a-follow-the-flow-t-is-5337628/

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/dzsudlo-lett-a-legjobb-magyar-eloado-2020-ban-4707337/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!