Kirabolták őket

2020.08.18. 11:00

Rémálommá változott Vajna Timiék ibizai nyaralása

Kifosztották a celebet és milliárdos párját Ibizán. A luxusapartmanjuk széfjéből pénzt, ékszereket, ruhákat, cipőket, laptopokat loptak el, sőt, még az útleveleiket is elvitték.

Forrás: Instagram

Timiék nagyon megijedtek, hiszen azon felül, hogy több millió forint értékben vittek el gyémántokat, luxusholmikat, a baráti társaság azt sem tudta, hogyan fognak hazajutni, ugyanis az útleveleiknek is lába kélt. Bár kérték a rendőrség segítségét, azonban a koronavírus-járvány miatt a hatóságok nem mentek ki helyszínelni.

A gyönyörű celeb végül megkönnyebbülve vette észre, hogy a személyi igazolványa megvan, így szerencsére nem ragadtak ott a meseszép szigeten. Később azt is megtudták, kik állhatnak az egész mögött.

„Állítólag egy koszovói bűnbanda tevékenykedik Ibizán és mindenkit kirabolnak. Fegyvereik is vannak, úgyhogy még szerencse, hogy nem voltunk otthon. Ennyi cipőt hagytak a 10 párból. A Nike sportcipő bezzeg nem kellett nekik.” – írta Timi az Insta Story-jában.

(A borítóképen: Amikor még felhőtlen volt a nyaralás | Forrás: Instagram)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!