Buliajánló

2020.01.23. 19:00

Megint jönnek a bulik

Koncertek, dögös csajos buli, diszkó – mutatjuk, hol engedheted ki a heti gőzt.

Lóci Játszik

Forrás: ÉM

Január 24., péntek

19.00 Lóci Játszik – Rózsa utca lemezbemutató a miskolci Helynekemben

Vendég a Fák Alatt Zenekar.

Egy zenekar karrierjének talán legizgalmasabb pillanata, amikor „beindul a szekér” és erős lendületet vesz a sikerhez vezető emelkedőn. A Lóci Játszik zenekar három éve alatt már egyértelmű jelek mutatták, hogy itt valami készül, hiszen Csorba Lóci névadó frontember a Van című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét. Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás-program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. A Krokodil című második lemezükről már négy dal is bekerült a rádiókba.

19.30 Cult Devil-koncert a Collinsban – a The Cult magyar tribute zenekara

Vendég: Hatsband.

Cult Devil Fotó: A zenekar fotója

A zenekar 2017-ben alakult egy Chris Cornell-emlékesten, ahol megismerkedett egymással Orczy Rafael és Ragadics Csaba Raga. Ekkor jött az ötlet, hogy alapítsanak egy The Cult tribute zenekart, így elkezdték gőzerővel keresni a megfelelő embereket. A felállás nehezen alakult ki, emberek jöttek-mentek, többek között megfordult a bandában Riki Church a Junkiesból is. „Elsősorban a hangzást próbáljuk autentikussá tenni, mivel azonban a Cult hangzása is folyton változott, beletelt egy kis időbe, amíg megtaláltuk a mostani zenei világot. Mindannyiunknak a 2001-es Beyond Good and Evil album és koncert az etalon, ezt határoztuk meg kiindulási pontnak. De az 1985-ös albumtól kezdve játszunk dalokat, alapvetően 4-5 lemez adja a műsor gerincét” – avat be a kezdetekbe Orczy Rafael énekes. Azt is elmesélte, hogy külföldön lassan többen ismerik a zenekart, mint itthon, noha még nem voltak a határon túl koncertezni. Mostanában Váry Marcival, a Kiss Forever Band oszlopos tagjával egyeztetnek, aki 32 országban játszott már, ő segít majd a fiúknak, hogy megnyíljon a külföldi lehetőségek felé az út. Egy 2-3 állomásos angliai miniturné szerepel a terveik között, de kaptak már meghívást Dél-Amerikába is. Nagy elismerés nekik, hogy bővül a közönség, egyre többen járnak a koncertjeikre, és vannak visszajáró vendégek is, kezd kialakulni egy rajongótábor.

19.30 A Zorall koncertje a mezőkövesdi Boomerang Clubban

Ezúttal a 2020-ban megjelenő Fémforgácsok albumukról adnak egy kis ízelítőt.

Első ízben Barbaró Attila a saját szórakoztatására készítette el a demókat otthoni stúdiójában . Mivel a felvételek nagy sikert arattak a barátok és ismerősök között, úgy döntött, hogy zenekart alapít. Így alakult meg a Zorall. A zenekar tagjait ismert hazai rockzenészek alkották. A tagok a következők: Barbaró Attila (Junkies), Lévai-Hangyássy László (Sing Sing), Szendrey Zsolt Károly (Action, Sex Action) majd a dobosposzton némi változás után Boros Péter (Sing Sing). A zenekar megalakulása óta a legtöbb hazai fesztiválon és koncerthelyszínen megfordult már.

20.00 AlterKlub Vol. 7. a miskolci Grizzlyben

Lesz minden a new wave-től a skáig, punk-, dark és egyéb nyalánkságok.

Műsor: 21.00–23.00 Viktor Lövei (Löve) mutatja be nektek a gyönyörű német újhullámot (kezdhettek németezni). 23.00–02.00 István Szabó (Szabópisti) debütál AlterDj-ként.

22.00 Girls Nite Out – Nia Even és Nikita a miskolci Rockwell Klubban

Hamarosan ti is megbizonyosodhattok arról, hogy milyen egy igazán dögös csajos buli.

Nia Even Fotó: ÉM

Turi Xénia, vagy ahogyan a legtöbben ismerhetik, Nia Even egy észbontóan dögös fotóval lepte meg rajongóit az Instagram-oldalán. Nia Even nagyon népszerű lett az utóbbi időben a magyar zenészek körében, csinos bikinis képe láttán a rajongók sorban dicsérték őt. Nia Even egyébként modellként és influencerként is tevékenykedik, az Instagramon például több mint 56 ezren követik őt. Nikita, az új generációs női DJ-k favoritja profi hiphoptáncosból váltott DJ-pultra. A fiatal budapesti lány óriási tehetség, amit abszolút fémjelez, hogy 2017. szilveszteri fellépése 3000 fős tomboló tömeg előtt történt Indiában.

Január 25., szombat

22.00 Nextapes pres. Gabor Kraft a miskolci Helynekemben

Lineup: Gabor Kraft, Dave Wincent, Zemar Kambas, Shywer

Gabor Kraft a szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. 2008-ban elindította saját projektjét, a Logicalt, melyben hasonló zenei beállítottságú társaival próbálja megvalósítani az elektronikus zenéről alkotott képét. Nevét rendszeresen ott találhatjuk a legrangosabb fesztiválok, különleges rendezvények és a legjobb klubok fellépői között. Szerteágazó zenei ízlésvilága, az újdonságokat, a kísérleti stádiumban lévő hangzást folyamatosan kereső énje tükröződik DJ-szettjein is. Fellépései alkalmával friss, ropogós zenékkel operál. Visszafojtott energiákat meg-megrobbantó játékával bizsergeti a közönség szürkeállományát s készteti önálló életre a kevésbé táncos lábakat is. Aki már hallotta játszani, az tudja róla, hogy egy igazi zenei „freak”. A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, popzene, hiphop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával évek óta meghatározó alakja a hazai elektronikus zenének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!