Krimi

2023.08.13. 05:00

Más nyereményéből csinált zsebpénzt magának egy lottózóban a gyulai férfi

Megütötte a főnyereményt, aztán a bokáját is.

MW

Borítókép: illusztráció

Forrás: VG

Fotó: Kallus György

100 000 forintot hagyott el egy gyulai lottózóban egy férfi július 29-én. A nadrágzsebében volt a pénz, de egy rossz mozdulattal kiránthatta, és már csak akkor vette észre, mikor hazaért – írja a police.hu. közleménye alapján a Tények.hu.

Visszament a lottózóba, azonban senki sem adta le a talált pénzt. A biztonsági kamera felvételei alapján azonban kiderült, egy férfi annyira megörült a földön heverő főnyereménynek, hogy zsebre vágta, és távozott.

 

Ismerős volt a károsult számára volt a videón látott fiatalember, még azt is helyesen tippelte meg, hogy hol dolgozik. A 26 éves megtaláló azt állította, megkönnyebbült, mikor a munkahelyéről elvitték a rendőrök, ugyanis gyötörte a lelkiismeret-furdalás. 

Mint elárulta, tudta, hogy vissza kellett volna adnia a pénzt, ám rosszul döntött, hogy mégsem tette meg. Elfogása után visszaszolgáltatta a bankjegyeket jogos tulajdonosának, de már késő volt, a Gyulai Rendőrkapitányság eljárást indított ellene. A nyomozást pedig pár nap alatt be is fejezték, így vádemelési javaslattal az ügyészséghez fordultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában