Krimi

2023.05.13. 10:05

Beigazolódott a szülők szörnyű gyanúja Babicsek Bernát haláláról

A biztonsági szolgálat még időben érkezett, de nem segítettek a színészen.

Babicsek Bernát

Forrás: Bors

A fiatal művész 2021. december 31-én hunyt el füstmérgezés miatt. Édesanyja most az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozott. Érthetetlennek tartja, hogy ha a betörésre utaló jeleket ellenőrizte a járőr, akkor miért nem ment oda az ablakokhoz is. Szerinte, ha megteszi, biztosan láttta volna hogy sűrű füst terjeng a házban.

 

A felvételen azt mondta a járőr, hogy hallja Bernátot horkolni, de nem akarja felébreszteni, nehogy infarktust kapjon és megijedjen

 

- mondta Babicsek Bernát édesanyja.

A rendőrség  először elutasította a nyomozást, a család ügyvédje azonban panasszal élt, és újraindították a nyomozást. Az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja, de a munkavédelmi szakértő több szabályszegést is megállapított a riport szerint.

 

Ha valaki életjeleket ad, alszik, horkol és ezt hallani lehet, akkor egyértelmű, hogy él, és élő embernek segítséget kell nyújtani akkor, akkor hogyha az élete vagy a testi épsége közvetlen veszélyben van

 

– mondta Borbély Zoltán, a család ügyvédje.

Azt szeretnék elérni, hogy büntetőjogi következménye legyen a mulasztásnak, és mással ne fordulhasson elő hasonló tragédia.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában