Bulvár-celeb

2024.02.02. 16:30

"Mindannyian bepánikoltunk" - majdnem tragikus véget ért Kökény Attila álomnyaralása

Az énekes éppen Zanzibáron töltötte megérdemelt pihenését, amikor nem várt esemény történt.

Fotó: Markovics Gábor

Kökény Attila fontosnak tartja, hogy a év végi koncertezések hajrája után, az új év elején el tudjon utazni valamilyen egzotikus helyre kipihenni a fáradalmakat a családjával. Szeretnek a tengerparton pihenni, ezért idén az egészen elképesztő természeti kincsekkel bíró Zanzibárra repültek, ahol elvarázsolta őket a táj szépsége - derül ki  Ripost cikkéből. 

Az énekes és felesége barátaikkal egy szafarit is beiktatott a szomszédos Tanzániában.

Hú, ott azért elég veszélyes pihenni, gyakorlatilag a vadon élő állatok között voltunk 

– mondta Kökény a TV2 Mokka műsorában.

"Na, de kezdjük az elején, gyönyörű tengerpartja van Zanzibárnak, mesés az Indiai-óceán. Hófehér homok, gyönyörű tengerpart, gyönyörű szállodák, egyszerűen minden csodálatos volt. Na onnan átmentünk Tanzániába, ott minden más!

Olyan kisgéppel mentünk át, hogy amikor megláttam, majdnem meggondoltam magam, olyan pici volt. Nyitott volt, szinte elértem a lábammal a talajt, bevallom, féltem is.

 

De persze izgalmas is volt, végül élveztük. Amikor leszálltunk, dzsipekbe ültünk és indultunk is és pár perc után félelmetes állatvilág tárult a szemünk elé: oroszlánok, elefántcsorda, víziló, krokodil... Az, hogy ezeket a hatalmas állatokat a természetes élőhelyükön látod, az fantasztikus! 

Egyszer azért bepánikoltunk nagyon! Előző nap eső volt, az oroszlán fent volt a fán, az előttünk lévő autó onnan pár méterre elakadt a sárban. A mi sofőrünk kiugrott nekik segíteni, és abban a percben támadóállásba lendült az oroszlán! Nézte, nézte a srácot, majd lejött a fáról. Na ott mindenkiben meghűlt a vér! 

Végül hagyott bennünket ez a fenséges állat elhajtani" – mesélte az énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában