Bulvár-celeb

2023.09.17. 14:00

Szörnyű balesetet szenvedett a Nagy Ő szépsége, hetekig nem tud még lábra állni

Nyergesi Timinek több csontja is eltört, amikor leesett vágtató lováról.

MW

Forrás: TV2

A Nagy Ő tavalyi nyertese imádja a lovakat, Nyergesi Tímea esetében valóban igaz, hogy a név kötelez. Mint elárulta, többek között azért jelentkezett a műsorba, mert Árpa Attilával sok közös érdeklődési körük van: például a motorozás és a lovaglás. 

Emlékezetes pillanat volt, amikor a szőke szépség fehér lovon érkezett meg a villába, ezzel teljesen lenyűgözve Attilát. Később elárulta, a paripát az egyik kaszkadőr barátjától kérte el, és kacérkodik a gondolattal, hogy ezen a területen is kipróbálja magát. Hosszú évek óta lovagol, éppen ezért olyan megdöbbentő az a fotó, amit legutóbb közzétett az közösségi oldalán.

A 24 órán át látható Instagram-sztorijába töltött fel magáról egy képet. Az arcát zúzódások és horzsolások borítják, az alkarja pedig gipszben van, mivel több csontja is eltörött. A szépséges lány a Borsnak mesélt arról, mi is történt vele pontosan.

Ilyesmi még soha nem fordul elő velem, még sosem estem le lóról. Buktam már fel vele, de az közel sem volt ilyen. Igazából én hibáztam

– kezdte  Timi.

Forrás: Instagram

"Kimentem egy ismerősömmel terepre, egy idegen lóra ültem, ráadásul egy telivérre, akivel a galoppon versenyeztek. A lóval nem volt semmi baj, ezért egy szakaszon úgy gondoltam, hogy mivel régen is lovagoltam vadász vágtában, kiemelkedek egy kicsit a nyeregből. Viszont akkor már olyan tempóval mentünk, hogy valahogy elvesztettem a kontrollt. Nem tudtam korrigálni és éreztem, hogy le fogok esni…"– mondta Timi, akinek pillanatokon belül beigazolódott a sejtése.

"Nagy tempónál hatalmasat vágódtam a szántóföldbe, jó nagyot estem a jobb oldalamra. A keresztcsontom és a csuklóm is eltört, majdnem egy hetet kórházban töltöttem, de még így is azt mondhatom, hogy szerencsésen megúsztam, mert nincsenek fájdalmaim" – árulta el a lovászlány.

Timinek óriási szerencséje volt, hogy nem egyedül ment terepre, ezért gyors segítséget kapott. Hogy mi történt ezután, és mik a tervei, kiderül a Bors cikkéből. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában