Bulvár-celeb

2023.07.24. 18:50

Eldurvult a koncert, halálközeli élménye volt Csepregi Éva fiának

Heatlie Dávid rosszul lett a nézőtéren, nem sokon múlt, hogy nem lett nagyobb baj.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Csepregi Éva fiának borzalmas élményként marad meg az emlékezetében a Rammstein budapesti fellépése. Közel 10 éve szerette volna őket élőben megnézni, nem csoda, hogy gondosan megtervezve mindent készült a barátaival a nagy napra. Még azt is kitalálták, hol fognak állni a koncert alatt.Ez viszont  kis híján végzetes hiba volt: majdnem meghaltak.

Ott voltunk mindkét Rammstein koncerten, és az egyiken majdnem meg is haltunk!

- kezdte a videójában Csepregi Éva fia, aki sosem gondolta volna, hogy közel egy órán keresztül egy kordonhoz fogják préselni a koncerten. Az összegyűlt tömeget ugyanis a biztonságiak tartották, csak azért, hogy az este egy pontján átsétálhassanak ott a zenészek - írja a Bors.

@heatliedavid Majdnem meghaltunk: Rammstein koncertbeszámoló! 🔥 #rammstein #koncert #neked #foryou #fyp ♬ eredeti hang - Heatlie Dávid

"Besétáltunk az arénába, és amikor megláttuk a színpadot, leesett az állunk. Fantasztikus volt... Ki is néztünk egy tökéletes helyet a kis színpad mellett magunknak, ugyanis úgy tudtuk, hogy a koncert közepén átsétál itt a zenekar, és előadnak egy dalt. 

21 óra 11 percet írtunk, amikor olyan dolog történt, amire nem számítottunk. Azzal tisztában voltunk, hogy a közönségen keresztül fog átjönni a zenekar, de nem tudtuk, hogy 55 percen keresztül fognak bennünket a szekusok a kordonhoz préselni. 

Nem értettük, hogy miért nem inkább a másik oldalt húzzák szét, miért minket, ahol ott a kordon és nem tudunk mit csinálni. Volt is egy lány, aki rosszul lett, nem volt levegő és ki akart menni. Hiába, mert nem engedték... Csak vártunk, 10-20-30-40 percen keresztül, és az ég adta világon semmi sem történt"

 - mesélte a Dávid, aki saját maga is rosszul lett, de azt még meg tudta várni, hogy a Rammstein zenészeit testközelből láthassa.

Nem meglepő módon élvezhetetlen volt addig a koncert, amíg a biztonságiak péppé préselték össze a tömeget. A látottak alapján egy tűt sem lehetett volna leejteni, mindenki egymás hegyén-hátán állt, és azért küzdött, hogy némi oxigén jusson a tüdejébe. Ezzel Dávid sem volt másképp...

"...Végül 22 óra 6 perckor abbahagyták a préselést, és kimentek a közönségből. Már csak pár dal volt hátra, de bevallom őszintén, rosszul lettem, nem bírtam ezt a nyomást és ki kellett mennem a tömegből. Örülök, hogy végül nem ájultam el, mert egy ponton tényleg azt hittem, hogy el fogok"

- tette hozzá a fiatal zenész, aki bár vegyes érzésekkel távozott a koncertről, másnap kapott kárpótlást, hiszen a Rammstein duplázott, és barátaival ő is ott volt - kiemelt állóhelyen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában