Bulvár-celeb

2022.11.26. 13:05

Árpa Attila elmondta, miért nem járna expornóssal

Számára kizáró ok, ha egy hölgy egykor a testéből élt.

Forrás: TV2

Igencsak intim témát hozott szóba Árpa Attila A Nagy Ő pénteki adásában, ahol végül Klaudia volt az, aki nem kapott rózsát. Ám még a ceremónia előtt A Nagy Ő félrevonult néhány versenyzővel, hogy megbizonyosodjon róla, lehet-e közös jövőjük - írja a Bors.

Az egyik ilyen lány a 26 éves, kutyakozmetikusként dolgozó Bogi volt, aki egy korábbi randi alkalmával azt mondta a színész-producernek, hogy sokáig az éjszakában élt. Nos, Árpa azóta sem tudott szabadulni ettől a gondolattól, ami érthető, hiszen ezt a dolgot elég sokféleképpen lehet értelmezni. Így hát, amikor végre újra kettesben lehetett Bogival, bele is kezdett egy monológba.

 

Azt tudnod kell azért, hogy az olyan dolgok, mint például felnőtt filmben szereplés vagy anyagi juttatásokért cserébe szeretni férfiakat, nálam szinte azonnali kizáró okok

 

– mondta Attila mélyen Bogi szemébe nézve, mire a lány hangosan felnevetett, de A Nagy Ő folytatta:

– A mai világban a férfiakban felmerül a kérdés, ha egy nő azt mondja, hogy az éjszakában élt, vagy tegyük föl a közösségi médiában megjelennek képek, amiken például Dubajban van... – kezdte volna a monológot Attila, amire Bogi be is vallotta, hogy ő bizony volt Dubajban, igaz, csak nyaralni, így a színész-producer nyugodtan fellélegezhet.

A Bors megkereste a kissé kényes témával kapcsolatban, A Nagy Ő pedig őszintén válaszolt arra, miért nem szeretné olyan hölggyel összekötni az életét, aki korábban a testéből élt.

 

Nem leszek álszent, én is nézek felnőttfilmet és szívesen elnézegetem a szereplőket is, de úgy gondolom annak a nőnek, aki engem szeret, ne csak a szíve, de a teste is legyen csak az enyém

 

– árulta el a Borsnak Árpa, aki szereti, ha egy nő sokszínű és izgalmas, szenvedélyes és kalandvágyó, de vannak olyan dolgok, amik egyértelműen nem férnek bele az értékrendjébe.

 

Ennek fényében érdekes lesz az egyik versenyző, Bea sorsának alakulása, aki a Borsnak ismerte el, hogy erotikus munkából él. Úgynevezett camgirl! 

 

Ezek a lányok azzal foglalkoznak, hogy pénzért, jutalmakért bizonyos erotikus ellenszolgáltatásokat kínálnak. Beáról ezt senki nem gondolta volna, azt hogy miért választotta ezt az utat, korábban már elmesélte a Borsnak.

Kérdés, hogy mit szól majd ehhez Árpa!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában