alig fér a garázsba

2021.04.27. 21:00

Ezzel a 150 milliós kocsival jár a luxusfeleség férje – másnak csak a tankolására rámenne a gatyája

Megmutatta méregdrága luxusautóját Polgár Árpi.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Hogyan gurul egy 150 milliós szappantartó? – kezdte legújabb YouTube videóját Polgár Tünde férje, Árpi, aki megmutatta csodálatos Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe autóját – írja a Bors.

A luxusautó 6746 köbcentis, a motort 12 henger hajtja, hatsebességes váltóval van felszerelve. Maximális teljesítménye 460 lóerő, 5,8 másodperc alatt gyorsul fel százra, a végsebessége pedig 250 km/óra.

Fogyasztása viszont brutális: városban 23,2 litert, országúton 11,3 litert eszik.

Ha az áráról is beszélni kell, ennek az új ára 500 ezer euró környékén van, attól függ, mennyi extrát rendelsz bele, azt lehet mondani, hogy ez azért elég durva

– mondta Polgár Árpi.

A kényes, fehér bőrbelsőről ugyan a luxusfeleség le akarta beszélni férjét, Árpi ragaszkodott hozzá. Sőt, három garnitúra szőnyeget is rendelt hozzá. Az autó egyébként olyan hosszú, 5609 centiméter, hogy a garázsukba is épp csak befér.

A csomagtartó alatti tárolóban pedig pezsgők, poharak, pezsgős vödör, jég és szivarok vannak, ha piknikezni támadna kedvük.

Borítókép: illusztráció

 

Címkék#luxus#autó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában