Hajdú-Bihar

2013.01.17. 18:54

Megkérdeztük: A kikapcsolódás milyen formáját választja télen?

Debrecen - Ezúttal arról érdeklődtünk, ki mivel üti el szabadidejét télen.

Debrecen - Ezúttal arról érdeklődtünk, ki mivel üti el szabadidejét télen.– Dolgozom, így nem nagyon van időm arra, hogy kiránduljak. Ha szabadságon is vagyok, akkor kikapcsolódásként valamilyen szórakoztató műsort nézek a televízióban – mondta Vekerdi Nikolett.

Szolnoki Nikolett a karácsonyi időszakban a vásárokon nézelődött, miközben forralt bort kortyolgatott. Valamint a barátnőivel moziba jár, s néha a korcsolyázást választja kikapcsolódásként.

Lukács Rita nagyon szeret síelni, snowboardozni és korcsolyázni. – Ha tehetném, nem csak egy hétre mennék síelni – fűzte hozzá.

Kis Balázs egy-egy hét síeléssel kapcsolódik ki. – Most vizsgaidőszak van, azt megelőzően szoktam sípályára menni – magyarázta.

Dancs József futballozik, bár ilyenkor nem megy ki a pályára. – Ahogy beköszönt a tél, egyre kevesebb lehetősége van az embernek, hogy a szabadban legyen és focizzon. Legtöbbször a tévé előtt ülök, és nézem a meccseket, miközben tombol odakint a hideg – fejezte be.

Pisák Ádám filmnézéssel és képes sportújságok olvasásával tölti az időt. – Hobbiszinten sportolok, és kikapcsolódásként jó lehetőségnek gondolom a híresebb focisták meccseinek a megnézését, sokat lehet tanulni belőle.

Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!