Hajdú-Bihar

2011.06.24. 18:09

Őrizetbe vették a tizenéves balmazújvárosi tolvajt

<p>Balmazújváros&nbsp;–&nbsp;A lány ellen öt lopás miatt folyik büntetőeljárás.</p>

Csütörtökre virradóan karórákat csent el egy balmazújvárosi lakásból az a 14 éves lány, aki néhány napja besurranóként lopott el több százezer forintot – tájékoztatott Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. Az őrnagy beszámolója szerint a tinédzser ezúttal a fürdőszobán keresztül jutott be a lakásba, sőt ugyanabban az utcában egy udvarról cipőt vitt el. A nyomozók azonban nyakon csípték, így az órák és a cipő is előkerült. Tekintettel arra, hogy a balmazújvárosi lány ellen jelenleg öt vagyon elleni bűncselekmény miatt folytatnak eljárást, a rendőrök őrizetbe vették.

Balmazújvárosi orgazda a képben

Két újvárosi férfit burgonyalopás miatt fogtak el a járőrök csütörtök délután. A tettesek egy zártkertbe másztak be és kiderült, hogy egyikük aznap délután már aknafedő lapot is felszedett, amit egy társa révén fémkereskedőnél értékesített. A rendőrök ez utóbbi esetében orgazdaság megalapozott gyanújával nyomoznak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!