Erotikus cikkek

2008.09.05. 10:16

Egyre több és egyre olcsóbb a szex Londonban

<p>A felmérés szerint a brit fővárosban már 15 fontért (kb. 4500 forint) teljes körű szolgáltatást kaphat a vendég.</p>

A Poppy Project elnevezésű civil szervezet több mint 900 bordélyházban végzett felmérést úgy, hogy kuncsaftnak kiadva magát érdeklődött a különböző hirdetésekre rákérdezve. A csütörtökön nyilvánosságra hozott felmérésük szerint legalább 75 különféle "etnikai háttérrel" rendelkező hölgy dolgozik a londoni szexiparban. A legtöbben Ázsiából és Kelet-Európából érkeztek a jobb megélhetés reményében.

A jelentés szerint a prostituáltak átlagosan 21 évesek, de sok szolgáltató kínál "nagyon fiatal lányokat" - noha azt nem ismerik el, hogy fiatalkorúakat alkalmaznának. A bordélyházak 63 százaléka magánházakban - és lakásokban végzi a tevékenységet. "Kutatásunk eredményei azt mutatják, hogy London minden sarkán jelen van a szexipar igazodva a szolgáltatások igénybe vevőinek keresletéhez" - mondta Helen Atkins, a szervezet munkatársa.

A csoport szerint különösen az a trend aggasztó, hogy egyre több örömlány hajlandó bizonyos nagy kockázatú, azaz óvszer nélküli "különleges szolgálgatásra" némi - általában 10 fontos (kb. 3 ezer forint) - felárért cserébe. Egy teljes körű szex átlagára egyébként 62 font (kb. 18.500 forint), de ennél jóval kevesebbért, 15 fontért (kb. 4500 forint) is kielégülhet a vendég Londonban.

"Sajnos a média hamisan remek, vidám és könnyű pénzkeresetnek állítja be a szexipart, ám a legtöbb prostituáltnak álló nő az erőszak, a kényszer, valamint az állandó szegénység és egyenlőtlenség valóságának ördögi körébe csöppen bele" - mondta Helen Atkins.

  • Szilikon vagy igazi?
    Felismeri a szilikonos kebelcsodákat? Ebben a flash játékban tesztelheti "tudását"!

  • Világrekord! 101 napig szexeltek
    A maraton nem a hétköznapi értelemben értendő.

  • A hűtlenség a génjeinkben van
    Kutatási eredmények szerint még a leghűségesebb nők is vágyat érezhetnek rá, hogy félrelépjenek.

  • A jó szex a hosszú élet titka
    Talán nem mindenki van tudatában, milyen fontos a sikeres szexuális élet. A jó szex növeli az önbizalmat, megnyugtat és jótékonyan hat a karrierre is.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!