Életstílus

2018.10.16. 14:29

Légy jó mindhalálig premier az Adyban

<strong>Új darabját mutatja be november 5-én a 4-Dance Tánc- és Musicalstúdió. A Légy jó mindhalálig című musical Kriston Milán rendezésében, Kocsis Andrea és Hutter Linda koreográfiájával kerül bemutatásra és aznap 2 alkalommal is látható lesz a diósgyőri Ady Endre Művelődési Házban. </strong>

Új darabját mutatja be november 5-én a 4-Dance Tánc- és Musicalstúdió. A Légy jó mindhalálig című musical Kriston Milán rendezésében, Kocsis Andrea és Hutter Linda koreográfiájával kerül bemutatásra és aznap 2 alkalommal is látható lesz a diósgyőri Ady Endre Művelődési Házban.

Délután 2-kor elsősorban a diákokat várják.

A kedvezményes jegyárakkal és a délutáni kezdéssel kifejezetten az iskolásoknak szerettünk volna kedvezni. – mondta Hutter Linda, a produkció művészeti vezetője, akit Viola kisasszony szerepében a színpadon is láthatunk majd. - Kötelező olvasmányokat színpadra vinni egyszerre hálás és hálátlan feladat, aki sokat van gyerekek között, az tudja, hogy egy ilyen korú diák igyekszik minél inkább elhatárolódni azoktól a dolgoktól, amire mi felnőttek kötelező módon szeretnénk felhívni a figyelmét, de azt gondolom, hogy ennek az előadásnak éppen a műfajában lehet a sikere, a musical, a zenés színház hiszem, hogy segíthet közelebb hozni ennek az örök érvényű Móricz regénynek a mondanivalóját a gyerekek számára is.

Az este 6-kor kezdődő előadás már nyitott lesz a nagyközönség számára is, a miskolci premier után pedig, ahogy megszokhattuk a társulattól, elindulnak megismertetni új előadásukat országhatáron belül és valószínűleg azon túl is.

Ami viszont nem megszokott, az a darab rendezője, Kriston Milán, aki korábban maga is a 4-Dance Tánc- és Musicalstúdió tagja volt, jelenleg a Miskolci Nemzeti Színház énekkarát erősíti, és régi vágya volt a Légy jó mindhalálig című musicalt színpadra álmodni.

- Oroszi Márkban, korábbi közös munkáink alkalmával egy olyan kaliberű Nyilas Misit ismertem meg, ami mellett nem lehetett elmenni. Ezt a főszerepet mintha neki írták volna és Pattantyús Ábrahám Géza Általános Iskola tanulói a 4-Dance Club növendékeivel kiegészülve egy olyan csapatot alkot, ami gyakorlatilag kulcs a sikerhez. - lelkesedett Milán.

Mint megtudtuk, a délutáni előadásra a diákjegyek már elfogytak, de aki siet, még 18 órától megnézheti a premiert.

Jegyekről elővételben, valamint az előadásról bővebben a 4-Dance Club Tánc-és Musicalstúdió Facebook oldalán tájékozódhatnak:  https://www.facebook.com/4DanceClub/

Nyilas Misi szerepében Oroszi Márk.

 

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!