Életstílus

2017.01.14. 08:27

6 ember, aki megmutatja, hogy egy év alatt megváltoztatható az életünk

Fotóblog arról, hogy egy férfi leküzdi a rákot. Egy asszony, aki mindenét a szegényeknek adta, hogy pénz nélkül élhessen és egy másik, aki 60 évesen lett profi műugró. Történetek, amelyek inspirálják, ha rosszul érzi magát. 

Fotóblog arról, hogy egy férfi leküzdi a rákot. Egy asszony, aki mindenét a szegényeknek adta, hogy pénz nélkül élhessen és egy másik, aki 60 évesen lett profi műugró. Történetek, amelyek inspirálják, ha rosszul érzi magát. 

Közel 50 évesen lett modell

Cindy Joseph 49 évesen kezdett modellkedni, amikor a Dolce & Gabbana ügynöksége modelleket keresett. Cindy számos márkának lett a reklámarca, egy napon viszont úgy döntött, saját üzletbe kezd és olyan bőrápoló termékekkel és sminkekkel foglalkozik, amelyek nem ígérnek látványos fiatalító hatást, viszont egészségesek a bőr számára. Cindy úgy hiszi, a szépség titka abban rejlik, hogy képesek vagyunk élvezni azt, akik vagyunk és ünnepeljük a korunkat.

A moszkvai tetoválóművész, aki legyőzte a rákot

Egy évvel ezelőtt egy orosz tetoválóművész, Rinat Karimov létrehozott az Instagramon egy oldalt: @rinat_vs_lymphoma. Az oldalnak szokatlan nevet adott: "Fotóblog rólam, ahogy seggbe rúgom a limfómát. Élő." Rinat 51 héten keresztül harcolt a betegséggel, néhány hónap alatt 86 ezer követője lett és győzött!

A pár, aki együtt fogyott le

Justin és Lauren Shelton boldogan élt, úgy gondolták, hogy minden rendben van, beleértve a súlyukat is. Ketten együtt 340 kilót nyomtak. A pár élete akkor változott meg, amikor Justin kórházba került potenciális veseelégtelenséggel. A pontos diagnózis felállításához vizsgálatra volt szükség, viszont azt nem tudták elvégezni a géppel a férfi súlya miatt. A házaspár ekkor döntött úgy, hogy változtatnak. Justin fél év diéta és torna után 45 kilót fogyott, így 175 kiló lett, Lauren súlya pedig 78 kilóra csökkent.

Világ körüli utazás

Sonya Sagitova 55 éves korában nyugdíjba ment, ez követően viszont elhatározta, hogy elkezd utazni. Elindult az autópálya felé és kiállt stoppolni, itt kezdődött a története. Sonya több mint 40 országban járt, és Oroszország valamennyi régióját érintette. - Az orvosok számos betegséget diagnosztizáltak nálam, rokkantságot állapítottak meg, de nem vagyok fogyatékos, megállás nélkül utazom a világban - fogalmazott Sonya.

Pénz nélküli élet

Heidemarie Schwermer egy sikeres nő volt, 1996 májusában viszont úgy döntött, minden vagyonát szegényeknek adja, csupán egy bőröndöt tartott meg, benne a legfontosabb dolgaival. Fogadalmat tett, miszerint egy évig pénz nélkül él. A nő először ablakokat mosott, kutyákat sétáltatott és házakat takarított ételért és szállásért. Heidemarie úgy tervezte, hogy egy évig él így, de annyira megtetszett neki ez az életforma, hogy már nem szeretne máshogy élni, ma már 70 éves.

Műugró idősen

Eugene 60 éves korában döntötte el, hogy profi műugró lesz. A családja nem támogatta a döntését, az unokáját kivéve, aki mindenben segítette.  Az asszony sokat gyakorolt, nemzetközi versenyeken indult, az ausztriai EB-n pedig első helyezést ért el.


A siker soha érkezik hirtelen, évek kemény munkája van benne és lépésről lépésre lehet elérni, viszont vannak kifejezések, amelyeket a siker érdekében el kell felejteni.

Az idős asszony, a rajta segítő fiatalember és a pincérnő élete összekapcsolódik, viszont úgy, hogy nem is tudnak róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!