Vonzó lehetőség

2022.02.16. 06:00

Ösztöndíjas programozóképzésre lehet jelentkezni

Az egyik legkeresettebb programozási nyelv iránt érdeklődőknek nyújt térítésmentes képzési lehetőséget a szuperintenzív IT kurzusokat Magyarországon meghonosító Green Fox Academy.

A Java Academy ösztöndíjprogram keretében 15 fő bővítheti tudását Java Back-end területen a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Morgan Stanley támogatásával. Az intenzív, angol nyelvű képzés valamennyi hallgatója lehetőséget kap a Morgan Stanley által szervezett állásinterjúra, a Green Fox Academy pedig minden végzett szakember karrierjét 100%-os elhelyezkedési garanciával segíti.

A munkaerőpiacon nagy igény mutatkozik az informatikai rendszerek működésének hátterét biztosító, Back-end területen jártas programozókra és a Java nyelvet magasabb szinten ismerő fejlesztőkre, e két tudásterület kombinációja szinte bombabiztos karrierlehetőséget jelent az IT szektorban. A Java stabilan a világ három legnépszerűbb programnyelve között van a képzett szakemberek, a meghirdetett képzések és állások száma alapján meghatározott TIOBE index szerint.

A back-end specializáció pedig a második azon a listán, amely a programozók karrierválasztását tükrözi a Stack Overflow friss globális felmérésében, a vezető helyen álló, és a backend területet is magában foglaló full stack után. A Green Fox Academy és a Morgan Stanley együttműködésében megvalósuló Java Academy ösztöndíjprogram 15 fő részére nyújt térítésmentes Java Back-end képzést 2022 áprilisától.

A Java Academy Back-end képzése széles körben használható tudást biztosít Java és Spring keretrendszerre fókuszálva, illetve felkészíti a hallgatókat a nemzetközi környezetben való munkavégzésre is, ezért teljes egészében angol nyelven történik majd. Valamennyi végzett hallgató számára a Morgan Stanley interjúlehetőséget ajánl fel, valamint a karrierváltók csatlakozhatnak a Morgan Stanley Tehetséghálózatához, hogy megismerjék a cég által kínált álláslehetőségeket. A Green Fox Academy ezen felül Karriertámogatás szolgáltatásával egészíti ki az ösztöndíjat, amelynek a 100%-os elhelyezkedési garancia is része.

Olyan jelentkezőket várnak, akik szabadidejükben vagy tanulmányaik során már elsajátították a kódolás alapjait, és rendelkeznek középszintű angol nyelvtudással.Az intenzív kurzus személyes készségeket fejlesztő tréninggel és egyéni coaching lehetőséggel kiegészülve áprilisban indul online formában és 12 héten át tart. Az ösztöndíjprogramba március 20-ig jelentkezhetnek felső korhatár nélkül 18. életévüket betöltött magyar állampolgárok. A részletes pályázati kiírás ezen az oldalon érhető el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!