Bulvár, celeb

2017.10.26. 14:33

Rápörgetünk október utolsó hétvégéjére: megmutatjuk, hol bulizz!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár a hétvégén Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza? Íme rengeteg remek program a következő pár napra, amelyekből természetesen a Halloween partyk sem maradhatnak ki.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár a hétvégén Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza? Íme rengeteg remek program a következő pár napra, amelyekből természetesen a Halloween partyk sem maradhatnak ki.

Debrecen

2017. október 27., péntek

A Tolvaj és a Tordai Duó indítja be a hátvégét a Rockyban.

A Club Akusztik színpadán a Buggz Bunny A zenekar 2002 óta létezik.. a jelenlegi tagok 2017-ben a folytatás mellett döntöttek. Leginkább saját számokat játszanak, a zenéjük vidám, kicsit rockos-popos-funkys. Ezen stílusokban kalandozva megpróbálják az őket leginkább inspiráló dolgokat a saját ízlésük szerint összegyúrni.

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző egyedi műsora a 2015-ben megjelent Elevator Dance Music és a 2013-ban megjelent Sastra című lemezek koncepcióira épül. A művész billentyűkön, trombitán és laptopon egyedül szólaltatja meg dalait, feldolgozásait. A groove-os, ritmusos tánczenétől a komolyzenei utalásokig a hangszínek és stílusok egyvelege, a ritmikus témák, arpeggiok egy sokoldalú zenei előadássá állnak össze. Mindez egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül. Az élő vizuális háttérért Karcis Gábor felel.

Hosszú idő után újra Debrecenben. Műsoron klasszikus és modern blues rock Gary Clark Jr-tól Gary Moore-on át egészen a Rival Sons-ig.

Debrecen és környéke, készen álltok? Cloud 9+/Debrec N Bass a Roncsbárban péntek este!

Újra a legnagyobb R&B slágerek egész éjjel a Butiq-ban! A lemezjátszóknál Dj Németi és Dj Tokai.

2017. október 28., szombat

Szombaton a kemény, de dallamos metal és rock muzsikától lesz hangos a debreceni SIKK Klub. A Halloween ünnep őse a pogány kelta boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe a samhain volt október 31-én, amely egy kelta halálisten, a druidák istene Crom Cruach kultuszában gyökerezik. A hangulat fokozása érdekében mindenkit jelmezben, kifestve vagy maszkban várnak!

Népdal és irodalom fúziója alternatív Funk-Pop-Swing köntösben.

A legendás Sex Action zenekar visszatér Kelet-Magyarország rockfővárosába, Debrecenbe.

Czirják Csaba legújabb formációja 2017 elején alakult, melyben Csaba zenésztársai a 20-as generáció magasan képzett zenészei. Műsorukon a jazz tradíciók tiszteletének jeleként jazz standard-eket is hallhatunk, de főbb irány vonalként a saját zene kerül előtérbe ami mélyen táplálkozik a bartóki és népzenei hagyományokból, alkalmanként pedig a fúziósabb hatású jazz-rockos elemek is megjelennek.

"Ki itt belépész, hagyj fel minden reménnyel!" Felrázzák még a holtakat is! Halloween-i hangulatban várják a kedves vendégeket egy jó hangulatú, pörgős retro partyra, melyen Halloween-jelmezverseny is lesz!

A nagysikerű Butiq XXL programsorozat következő állomása a BASE Club-ban kerül megrendezésre! Az est vendége AMIR GROOVE (UK), aki Ibiza és London után Debtrecen legújabb klubjában a BASE-ben pörgeti kedvenc house és tech-house lemezeit! A hazai élvonalat Petek Makto aka. Dandy, és a házigazda Németi képviseli.


Miskolc

2017. október 27., péntek

Péntek este Dj Totpetivel indul a bulihétvége a miskolci Stamp Club 2-ben.

Egy kislány játszik a poros padláson. Nagymamája nyikorgó ládájában talál egy tükröt és egy rúzst. Ahogy kifesti kicsi száját, és a tükörbe néz, egyszercsak híres, nagy énekesnőként látja magát, aki egy este majd csillogva áll a rivalda fényében. Ez az est elérkezett. Az egykori kislány rúzsa idefesti elénk az álmok és a valóság énekesnőjét: ő Magdaléna!

Rúzsa Magdi átváltozik, és Magdalénaként lép a színpadra, hogy őszinte hangon meséljen ismeretlen életéről dalokban és történetekben. A nagy slágerek, az új vagy újrafelfedezésre kerülő dalok különleges alkalmat teremtenek arra, hogy a nagyszerű énekesnő új oldaláról mutatkozzon be.

Ismerős sztár, meglepő műfajban, szokatlan őszinteséggel: ez a meglepetések estje lesz...

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja" először a Helynekem színpadán! A nagyszerű csapat fúvósokkal kiegészülve lép a klub színpadára, valamint a csodás hangú énekesnő, Király Linda is emeli az est fényét!

A Dinamit 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Két albumot készítettek (a másodikat már kétgitáros felállásban - Lugosi Lászlóval a Beatricéből), továbbá két kislemezt. 1981 végén a Dinamit feloszlott...  28 év hallgatás után 2009-ben bejelentették az együttes újjáalakulását, új énekessel és basszusgitárossal. 2010-ben új stúdióalbummal jelentkeztek, amely a Rockinform magazin mellékleteként jelent meg. 2014-ben Rudán Joe csatlakozásával egy rövid ideig 2 énekese volt a zenekarnak, majd Kálmán György távozott a csapatból.

"Remember To Summer" - Miskolcon! Egy éjszaka ahol együtt idézzük fel a NYÁR emlékeit! Felkészültél Miskolc? Ez ütni fog!

2017. október 28., szombat

Táncőrület DJ Kamenyvel a Stamp Clubban Miskolc belvárosában, a villanyrendőrnél!

Szombaton egy fergeteges Halloween partira csábítanak a Collins Clubba. Érkezz jelmezben és a jutalmad sem marad el!

Szombaton Video Disco a Helynekeben, a lemezjátszónál: Dj Bordee.

Az UV Black Light bemutatja: UV party a Rockwell Klubban Miskolcon. A legszínesebb éjszakán minden októberi születésű vendégnek ajándékkal kedveskednek.


Nyíregyháza

2017. október 27., péntek

Három tehetséges nyíregyházi zenekar koncertje a Hajó gépházában! Egész este színvonalas zenére bulizhatsz! Rock és Rock and roll hajnalig!

2017. október 28., szombat

Hatalmas buliba hív a az Elex Club Nyíregyházán Kocsis Janika főszereplésével!

Egy varázslatos éjszaka ami a nyíregyházi csajokról szól. Az éjszaka ami magával ragad, ráadásul ha nyíregyházi csajszi vagy, a belépésed éjfélig ingyenes. SEXY R n B zene a popsi rázáshoz, Retro zene a féktelen bulizáshoz. Ha lemaradsz, kimaradsz, gyere el Te is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!