Bulvár, celeb

2016.12.21. 10:11

Videó: Oroszországban már a kocsivontatást is a feje tetejére állították... Szó szerint

El kéne vontatni a kocsit, de nincs kereke. Probléma? A behavazott Oroszországban biztosan nem...

El kéne vontatni a kocsit, de nincs kereke. Probléma? A behavazott Oroszországban biztosan nem...

Forrás: automotor.hu.


A tankolást viszonylag nehéz élvezni, odamész, húzod a kart, amíg kell, megpróbálsz átvergődni a pontgyűjtőkártyás kérdéseken és az „olcsó” csokikon, majd távozol, amilyen gyorsan csak tudsz. De nem Oroszországban!

Szocsiban borult fel egy Lada Niva, amely alig másfél perccel később már távozott is a helyszínről.

Ha átparkolás közben beragad a sárba a 175 tonnás repülőd, akkor két dolgot tehetsz: a telefonhoz nyúlsz, és reménykedsz, hogy csak akad valaki az ismerősök közt, aki ki bírja vontatni... vagy magasról teszel az egészre, beizzítod a gép hajtóművét, aztán hadd szóljon.

Egy Lada és egy Audi úgy döntött, eltolós játékban döntik el, melyikük az erősebb. Vitathatatlanul a Lada nyert: egy vodkán és kovászos uborkán nevelt járgánnyal nem lehet csak úgy szórakozni...

Öt perces élményautózás a Krím-félszigetről, főként Ladákkal. A „műsor” egy lezárt útszakaszon történt, így mást nem veszélyeztettek a résztvevők.

A felvételt készítő autó vezetője igencsak meglepődött, amikor egy repülő szállt le az úton. A helyiek már hozzászoktak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!