Bulvár, celeb

2015.04.26. 14:58

Mila Kunis állítólag csirkét lopott - 5 rendkívül idióta celeb-per

A hírnévvel együtt megjelennek a rosszakarók is, a régi barátok, akik irigykednek és megpróbálják lehúzni a hírességeket némi zsetonnal. A pénzszerzés egyik legegyszerűbb módja (Amerikában) egy idióta per elindítása. Lássuk, milyen zseniális vádakat hoztak fel a celebek ellen.

A hírnévvel együtt megjelennek a rosszakarók is, a régi barátok, akik irigykednek és megpróbálják lehúzni a hírességeket némi zsetonnal. A pénzszerzés egyik legegyszerűbb módja (Amerikában) egy idióta per elindítása. Lássuk, milyen zseniális vádakat hoztak fel a celebek ellen. Az énekesnő Kristina Karo például azt állította, hogy Mila Kunis ellopott tőle egy csirkét még gyerekkorukban, Ukrajnában (tudniillik a színésznő onnan származik). Kristina 5.000 dollárt követelt, mert pszichológiai kezelésekre kellett járnia kedvenc csirkéje (aki Doggie névre keresztelt) elvesztése miatt. Ha a történethez azt is hozzátesszük, hogy a nevetséges vád pont akkor született, amikor az énekesnő az új albumát próbálta reklámozni... nos... szép próbálkozás egy kis feltűnésre.

Egy Tina Seals nevű hölgy egyszerre perelte Beyoncé-t, Kim Kardashian-t, és Mariah Carey-t is. Azt állította, hogy mindhárom sztár gyermekének ő a biológiai édesanyja. Mivel Kim férje Kanye West, a népszerű énekes, a követelése az volt, hogy vagy fizessenek neki vagy kössenek egy lemezszerződést a 22 éves fiával. Hiába, egy anyuka mindent megtesz a gyermekéért.

Nicki Minaj imádja a parókákat, talán betegesen is. Egy korábbi paróka-guru, Terrence Davidson azt állította, hogy sok designt tőle lopott, ezért 30 millió dollárt követelt tőle.

Elizabeth Taylor-t a kertésze perelte be. Elmondása szerint a hölgy komornyikja "rámozdult", de ő a közeledését elutasította, ezért pedig jogszerűtlenül kirúgták.

Patrick White Jay-Z-ről próbált pár dollárt legombolni. A vád az volt, hogy a rapper feltörte az ő számítógépét, hogy anyagokat lopjon a Decoded című könyvéhez. Szerinte számos szófordulat tőle származik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!