Bulvár, celeb

2012.12.22. 11:45

Véget ért a Voice Fatima számára

A Voice első élő adásából négy ember búcsúzott pénteken este. Somló Tamás Dózsa Eriket, Malek Andrea Schweitzer Dórát, Caramel Fatimát, Mező Misi pedig Gyöngyösi Tamást küldte haza.

A Voice első élő adásából négy ember búcsúzott pénteken este. Somló Tamás Dózsa Eriket, Malek Andrea Schweitzer Dórát, Caramel Fatimát, Mező Misi pedig Gyöngyösi Tamást küldte haza.

Mohamed Fatima: All I Want For Christmas is You

Az énekesnő felkészülését komoly betegség hátráltatta, ám nem adta fel és vállalta, hogy színpadra áll Mariah Carey dalával. Bár a zsűri igyekezett megértő lenni, szinte mindegyikük megjegyezte, Fatimától többet vártak.


Dózsa Erik: Szeretlek valamiért

A Meghallgatáson csak Somló Tamás fordult meg Eriknek és a Párbajon sem sikerült lenyűgöznie a Mestereket. A fiatal énekes most azzal a szándékkal állt a színpadra, hogy bebizonyítsa, ott a helye a legjobbak között. Az előadás után a zsűri úgy vélekedett, Mester Tamás dalával Erik túlvállalta magát.


Gyöngyösi Tamás: Christmas Is All Around

A laza srác miatt nem csak Malek Andrea aggódott: a Párbaj után Mestere "megfenyegette", hogy ha nem szedi össze magát, akkor repülni fog. Tamást mindez arra ösztönözte, hogy bebizonyítsa Misinek: helye van a Voice színpadán. Billy Mack nótájával Tamás azonnal felpörgette a közönséget, még Malek Andrea is pozitív kritikával kezdte értékelését.


Schweitzer Dóra: Big Black Horse And The Cheryy Tree

A Párbajon nagyon nehéz dolga volt Schweitzer Dórának: ellenfele kishitűsége rá is átragadt, ám Malek Andrea úgy gondolta, helye van a csapatában. Mestere saját otthonában látta vendégül a lányt, hogy bátorságot és hitet öntsön belé. Dórának sokat jelentettek ezek a pillanatok és a felkészülést követően magabiztosan lépett a színpadra, ám produkciója nem hozott átütő sikert.

Forrás: voice.hu


Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!