Bulvár, celeb

2011.12.12. 10:05

Pépesre verték egymást a villalakók

Kemény pillanatokat is megéltünk a villalakók Boksz Gáláján, ahol az alfahímek összecsapásán - ahogy egy bokszmérkőzésen illik - a vér is folyt.

Kemény pillanatokat is megéltünk a villalakók Boksz Gáláján, ahol az alfahímek összecsapásán - ahogy egy bokszmérkőzésen illik - a vér is folyt.

Két hét kemény felkészülés után elérkezett a vasárnap a villalakók nagy megmérettetése. A ValóVilág5 Boksz Gáláján először Eszter és Vera lépett szorítóba. 2:1-es pontozással VV Ördög Vera legyőzte VV Törvényen kívüli Esztert. Aztán Kinga és Seherezádé következett. Seherezádé hihetetlen elszántsággal lépett a ringbe. Sérülése ellenére egyhangú pontozással VV Szőkeciklon Seherezádé győzedelmeskedett VV Királylány Kinga felett, aki sírva hagyta el a helyszínt. VV Kalapácsember Attila egy nagyon kemény összecsapásban egyhangú pontozással legyőzte VV Torpedó Pétert. Péterre többször rá kellett számolni a meccs alatt. Az utolsó mérkőzésen VV Sáskaharcos Csaba csapott össze VV Sittes Gergővel.

Mindenki legnagyobb meglepetésére Csaba keményen állta a pofonokat és sokat ki is osztott a Boksz Gálán. Végül a bírók 2:1-es pontozással Gergőt ítélték jobbnak.

Forrás: www.rtlklub.hu

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!