Bulvár, celeb

2011.10.07. 08:04

Kettős csere a VV5-ben

A győzelmi buli után nőtt a feszültség Kinga és Attila között a Villában. Megvan a ValóVilág5 első két kiesője.

A győzelmi buli után nőtt a feszültség Kinga és Attila között a Villában. Megvan a ValóVilág5 első két kiesője.

Bandi és Melinda a legkevésbé szimpatikus a nézőknek

Csütörtökön este eldőlt, melyik két lakónak kell elhagynia a Villát. 

Az Arénában Csaba és Vera szerezte meg a védettséget, így ők biztosan maradtak. Bandi nem kapott elég szavazatot ahhoz, hogy maradhasson, másfél percet kapott a búcsúzásra.

22 óra után pár perccel Lilu elárulta, melyik az a lány, akinek el kell hagynia a Villát. A nézők Melindát tartották a legkevésbé szimpatikusnak. Ez leginkább Kingát viselte meg, magát a kiesőt kevésbé. Számított rá és nem akart sírni. Nem is tette. Eljött az idő, hogy két új lakóval bővüljön a Villa. 

Eszter és Shadi érkezett

Elsőként a Karrieristák csaptak össze az egyik megüresedett helyért. Ezt azonban a lakók már nem láthatták.

Hajnal művészi és ezoterikus énjét hangsúlyozta bemutatkozó kisfilmjében, míg Eszter az ügyvédi lét humánusabb oldalát mutatta meg a nézőknek. Susi 39 éves sikeres, egyedülálló anya, akinek a fia irigykedik arra, hogy van esélye bejutni a Villába. Egy utolsó kortesbeszéd után Lilu lezárta a szavazást. A Karrieristák közül Eszter győzte meg a nézőket, ő költözhet a Villába!

Nem sok pihenő maradt a Karrieristák küzdelme után, máris érkeztek a Feltörekvők! Dako rögtön udvarolt egy kicsit Lilunak, majd jött Shadi bemutatkozó filmje, rögtön azután, hogy kiderült, egyelőre ő vezet a szavazatokkal. Shadi szerint minden lány megjátssza magát a Villában és nagyon szeretne Attila fejére önteni egy korsó sört többezer nő üzeneteként. Andris a DJ-k kiváltságos helyzetét élvezi, de nem elég neki az, hogy ő a király a klubokban, a thaiboxban is jártas. Szeret egyedül élni, rend- és tisztaságmániás. Dako nagy vadász, nem okoz neki problémát a csajozás. A nővérével él együtt, talán innen származik a nők alapos ismerete.

A kortesbeszédek után Lilu lezárta a szavazást, aminek eredménye szerint Shadi foglalhatta el Bandi helyét a Villában!

Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!